Mila Kunis miluje svoju dcéru

pridal kara 25.10.2015 o 19:48


Až tak veľmi, že keby malá Wyatt niekoho zabila, Mila by jej pomohla zakopať telo.

To je materinský cit v podaní Mily Kunis. O týchto svojich pocitoch sa rozrozprávala pre Business Insider a povedala: „Myslím, že keby niekoho zabila, doslova by som jej na to povedala: Postarám sa o to! Kde chces, aby som zakopala telo? Vôbec by som to nespochybňovala. To nemôžem povedať o nikom inom v mojom živote.“ Aj keď to znie milo, nezdá sa mi to úplne okej. Ak tvoje dieťa niekoho zabije, možno by bolo fajn mu povedať, že fúha, to si asi nemala robiť, nie je to správne. Ale to možno pochopím, ak raz budem mať náhodou deti. Ale skôr si myslím, že nie, a svoje decko by som poslala na políciu, nech sa prizná.

Mila tiež porozprávala o tom, čo sa v jej živote zmenilo, odkedy je mama: „Všetko je inak. Počnúc tým, že ste radi, ak sa vyspíte 6 hodín, až po to, že ste zodpovední za toho úžasného žijúceho dýchajúceho malého človeka, ktorý nemôžete uveriť, že je váš.“

Mila si ale popri mamičkovaní nájde aj čas na prácu. Povedala aj to, že malá s ňou chodí do práce každý deň. Od malej nikdy neodišla na viac ako 24 hodín a vždy odchádzala len kvôli práci. V utorok si takto odbehla od malej na 12 hodín do New Yorku, kde robila promo Jim Beamu s novou jablkovou príchuťou, a tento čas využila aj na tento rozhovor.

A či sa chystá mať ďalšie deti? „Jasné! Ale nie dnes, teraz nie som tehotná.“

 

malá Wyatt







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk