Vegánkou roka sa stáva….

pridal kara 26.10.2015 o 22:59


Nenechajte sa zmiasť tými ceckami a blond vlasmi!

Nejde o Stoddenku, ale o Pamelu Anderson. Tie majú okrem týchto hlavných poznávacích znakov spoločné aj to, že sú obe vegánky a veľké podporovateľky organizácie PETA. A rozdielne sú zase v tom, že ich delí takmer 30 rokov, jedna vyzerá veľmi dobre a druhá zase veľmi zle. A veľmi dobre vyzerá Pamela. Tá prišla za veľkú kočku na galavečer organizácie Last Chance for Animals, ktorá jej udelila cenu „Vegán roka“. Táto udalosť sa koná každý rok a tento raz sa konala v hoteli Beverly Hills Hotel.

Pamela sa na galavečeri stretla aj s jej bývalou kolegyňou z Baywatchu Alexandrou Paul, ktorá hrala záchranárku Stephanie. Tá je vegánkou tiež a touto cenou už bola vyznamenaná tiež, a to minulý rok.

Stephanie a C.J.

Pamela sa na akcii odfotila aj s Priscillou Presley

Po galavečeri Pamela pokračovala v žúrovaní, tentokrát v troška menej formálnom. Objavila sa na večierku Flaunt magazínu a pri príchode naň sa jej podarilo ukázať aj nohavičky. Nechápala som celkom, ako sa jej rozparok šiat zázračne presunul zboku dopredu, no po asi pol hodinovej analýze som to uzavrela s tým, že tie šaty si asi po ceste na párty vpredu rozstrihla. Minimálne to tak vyzerá.

Nevadí, už som vám ukázala aj viac!

Pamela a fotograf David LaChapelle







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk