Catwoman a Batman oslavujú

pridal kara 26.10.2015 o 22:35


Catwoman totiž mala 30.

Áno, superhrdinovia na pikoškách. Vy sa ešte čudujete? Veď už tu dávno máme aj Wonder Woman. Akurát že naša je naozajstná a títo boli len prezlečení. Speváčka Ciara včera dovŕšila 30 rokov a to treba osláviť. Oslavovalo sa ale už troška v predstihu – v sobotu. Ciara si v sobotu myslela, že len tak skočia s jej frajerom Russelom Wilsonom do kina. No keď prišla na miesto stretnutia, Russel tam čakal prezlečený za Batmana a stál vedľa Batmobilu. Ciare dal kostým, do ktorého sa mala ísť rýchlo prezliecť, a potom ju vo svojom Batmobile odviezol na jej tajnú oslavu.

Tam ju už čakalo zhruba 100 jej rodinných príslušníkov a najbližších priateľov. Tí boli, samozrejme, tiež prezlečení za superhrdinov. Na párty nechýbali ani celebrity – La La Anthony, Serena Williams, Lily Collins, Kelly Rowland a dokonca aj Beyoncé. Chvíľu som sa čudovala, ako tam jej veličenstvo Bey dostali, no nakoniec sa mi podarilo vypátrať, že Ciara nebola jediná, ktorá v ten večer oslavovala. Na párty oslavovala narodeniny aj Angie Beyince, ktorá je Beyoncina sesternica. Kim, ktorá sa v tejto partii tiež objavuje, si musela hlavu o stenu buchať, že neprišla na párty, na ktorej bola aj Bey. Ale za čo by išla? Snehuliak nie je superhrdina, a tak radšej ostala doma.

A keďže nestačí fotky zdieľať len na instagrame, treba ich aj predať bulváru, máme celkom slušnú fotodokumentáciu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk