Stále rovnako zaľúbení

pridal WonderWoman 26.10.2015 o 10:49


Aj po troch rokoch manželstva to medzi Timberlakeovcami iskrí.

Ak ste patrili k tým, ktorí Jessicu pred troma rokmi preklínali, keď sa vydala za Justina, zabudnite na to. Zabudnite na zlosť, rozčarovanie a pocit zúfalstva, ze Justin už nikdy nebude váš. Sú spolu totiž šťastní a spolu s chutným malým Silasom tvoria krásnu rodinku. Ten prišiel na svet len pred polrokom, no Jessica má už späť svoju pôvodnú figúru a vyzerá úžasne. Rozhodne si to myslí jej drahý Justin, ktorý z nej nevie spustiť oči, ani ruky.

V piatok si vyšli na rande, ako Justin vtipne nazval ich spoločnú účasť na charitatívnom galavečeri v Los Angeles. „Ďakujem, že ste umožnili mamičke a ockovi, aby spoločne zažili skvelý večer. Sme tu s dospelými. Zlato, rozhliadni sa okolo, takto vyzerajú dospelí. Oni existujú! Nesmrdia ako okakané plienky. Teda, niektorí z vás áno.“  Takto bavil na pódiu divákov, aj Jessicu vedľa seba. Boli totiž ocenení za ich prácu s deťmi a LGBT komunitou. Jessica poďakovala za inšpiráciu pre nich aj ich deti, ale Justin ich prejav rýchlo ukončil so slovami: „Už prestanem rozprávať, lebo mamička vyzerá sexy a toto je rande. Takže ideme domov a zvyšok si môžete domyslieť.“ Áno Justin, domysleli sme si, že pôjdete vyrábať ďalšie deti a fandíme vám. Milujte sa a množte sa.

Pán a pani Timberlakeovci

Sexy máma

Sexy tato

Srandičky s random ľudmi

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk