Modelka, kabáty a svetre

pridal locco 26.10.2015 o 10:31


A ďalšie handry v magazíne Vogue.

Toto je môj prvý pokus o vyprodukovanie vysoko kvalifikovaného článku ohľadne záležitostí týkajúcich sa módy. Áááá, nevyšlo. Ale snaha bola. Radšej prejdem k najlepšiemu vynálezu v histórii ľudstva. Nie, nemyslím krájaný chlieb, sú to cecky. Síce tentokrát vo veľmi skromnom, modelkovskom prevedení, pod niekoľkými vrstvami oblečenia, ale predsa. Lebo modelky pri tej výške nepotrebujú veľké cecky, majú iné prednosti. Veľké chodidlá. Ale existujú aj vysoké ženy, ktoré musia mať všetko, a preto si dobrovoľne nechajú prišiť na hrudník dve hlavy strýka Festera. Napríklad ako naša Miška, či Mia Bella, alebo ako vlastne. Tá zakaždým keď niekam ide, cecky dorazia načas a zbytok jej tela mešká niekoľko minút. Ona bude mať určite o pár rokov namiesto chrbtice husľový kľúč.

23-ročná modelka Karlie Kloss však nemá obdobné problémy, nakoľko z nej vždy sršalo neobyčajné sebavedomie. Možno aj preto pred pár rokmi urobila dieru do sveta modelingu. Ja som si naivne myslel, že po odchode z Victoria’s Secret sa už neobjaví ani na titulke gruzínskej Dorky, no opak je pravdou, a Karlie sa v pravidelných intervaloch objavuje v hocijakých časopisoch či módnych kampaniach. Ako v tomto prípade. V galérii nájdete fotky, ktoré sú súčasťou novembrového vydania magazínu Vogue. Len pre informáciu, fotky boli nafotené v Novom Škótsku, aby si aj krajinkári prišli na svoje. Ja som im na chuť neprišiel, rovnako ako Karlie. No krása je veľmi subjektívna záležitosť, veď dokonca aj ja môžem niekomu pripadať krásny. Minimálne mojej manke, ktorá mi stále nadáva do fešákov. Asi má veľmi krutý zmysel pre humor.

Karlie Kloss and Dylan Brosnan v magazíne Vogue







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk