Nové BFF

pridal WonderWoman 26.10.2015 o 7:00


Spoznávate tú vysmiatu staršiu pani?

Dobre, za označenie staršia pani by ma asi americkí demokrati nakopali do zadku. Prinajmenšom. No ale pozrite sa na ňu. Vidíte milú vyškerenú tetušku, alebo bývalú prvú dámu? Očká jej žiaria a vyzerá ako nadšená stará mama, ku ktorej prišlo jej milované vnúča na prázdniny.  Predsalen, má už 67. Ale tak poďme normálne na vážno.

Katy Perry odohrala v sobotu koncert vrámci kampane demokratickej strany. Ako pravá patriotka bola oblečená v bielej róbe s plášťom z americkej vlajky a turbanom na hlave, ktorý bol, ako inak, tiež v amerických národných farbách. Na prvý pohľad to vyzeralo ako nepodarený pokus o halloweensky kostým mojej menovkyne Wonder Woman, ale kdeže. To len Katy hrdo reprezentovala svoju rodnú vlasť a vyjadrovala podporu svojej novej najlepšej kamoške Hillary, čo demonštrovalo aj písmeno ´H´ pripnuté na jej hrudi. Po tom, ako falošne odspievala hit Roar, čo je pre Hillary niečo ako novodobá americká hymna a pieseň jej kampane, pozvala ju Katy na pódium, kde nadšene mávala davu, objímala sa s Katy a potom ruka v ruke odkráčali za Billom, ktorý sa s Katy tiež veľmi ochotne vyobjímal. Veď čiernovlásky s veľkými ústami, to je jeho. No ale Katy pred ním našťastie nepokľakla (if you know what I mean) a venovala sa len svojej drahej Hillary. Odfotili sa spolu na jej Instagram s hashtagom „SomSňou“, čím jasne vyjadrila svoju politickú preferenciu. Tak uvidíme, či si tým neznepriatelí nového kandidáta na prezidentské kreslo, nášho Karola.

Hrdá patriotka

„Áno, sme lesbičky a sme spolu!“

„Pusti ma Bill, ja nie som žiadna stážistka.“

Video z tohto happeningu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk