Čo týždeň dal

pridal kara 27.10.2015 o 22:50


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Adele len prišla späť a už odsúva speváčky v pičorezkách na vedľajšiu koľaj. Za 24 hodín od zverejnenia jej novej pesničky si videoklip pozrelo 27, 7 mil. ľudí. To je o 7, 5 milóna viac, než mala za 24 hodín Taylor Swift a jej Bad Blood. A nezabúdajte na to, že Taylor klip veľkolepo prezentovala na Billboard Music Awards, týždne predtým mu robila otravnú reklamu a narvala do klipu asi všetky celebrity, na ktoré zohnala číslo. A Adele nič. Len nahrala video, klikla na tlačítko zverejniť, a dejú sa zázraky. Pevne verím, že aspoň chvíľu bude v našich životoch opäť normálna hudba a že Adele si už nedá takú dlhú pauzu.

Tom Hardy a jeho manželka Charlotte Riley sa už tešia z prvého spoločného bábätka. Dátum narodenia, meno a ani pohlavie nevieme.

Porodila už aj Evangeline Lilly. Tá rovnako ako predošlý párik nič neoznamovala a proste si nakráčala na červený koberec s tehotenským bruchom. To bolo dosť veľké už pred tými štyrmi mesiacmi, a tak bolo asi celkom jasné, že bábo je už na svete. No teraz to máme oficiálne. Evangeline totiž nafotili v bikinách na Havaji.

K diskusii o popôrodných depresiách sa pridala aj Drew Barrymore. Tá priznala, že ju zažila pri druhom dieťati a až vtedy pochopila, čo tým ľudia myslia, pretože po prvom bábätku takéto pocity vôbec nemala.

Kelly Clarkson čaká svoje druhé dieťa a oznámila na instagrame, že to bude chlapec. Ju snáď popôrodná depka nečaká.

Kaley Cuoco si v procese hojenia svojho zlomeného srdca zaobstarala nového psíka. Ten sa volá Chester Cuoco.

Kráľovná halloweenskych kostýmov už nadšene pracuje na tohtoročnom a ukázala nám malé preview. Čo myslíte, že to bude?

David Schwimmer už zarezáva na natáčaní miniseriálu American Crime Story: The People v. O.J. Simpson, v ktorom hrá Roberta Kardashiana.

A keď už sme pri tých Kardashianovcoch… Khloé vydáva 3. novembra knihu o cvičení, životnom štýle a o tom, ako sa zbaviť komplexov. Snáď jej kniha zarobí, lebo majiteľ bordelu, v ktorom sa Lamar predávkoval, ju plánuje zažalovať, aby uhradila účet. Dokonalé. Medzitým bolo oficiálne potvrdené, že Lamar mal v tele kokaín, a hrozia mu teda aj opletačky s políciou. TMZ prišlo s informáciou, že mal až 12 porážok, čo je pri predávkovaní kokaínom vraj bežné. Darí sa mu stále lepšie, no vraj má pred sebou ešte veľmi dlhú cestu, a aj tak sa asi nikdy nedostane úplne tam, kde bol predtým. A reálne mu hrozí, že bude potrebovať transplantáciu obličky. Napriek tomu, že Khloé odvolala rozvod, má vraj v pláne o neho opäť požiadať hneď, ako sa Lamar opäť dotkne drog. Špekuluje sa aj o tom, že rozvod zastavili, pretože Lamarove zdravotné náklady sa momentálne hradia z ich poistky a sám by na to určite nemal.

A novinky má aj Caitlyn Jenner. Tá sa chystá pokračovať v kariére motivačného spíkera, ktorou sa živila kedysi ešte ako Bruce, a rokuje s vydavateľstvami, pretože sa chystá písať memoáre.

Gwen Stefani má novú pesničku. Tá je o jej rozvode. V klipe sa snažila tváriť smutne, a možno aj nahnevane, a možno sa aj chcela smiať. Fakt neviem, keďže má kvôli botoxu totálne mŕtvu tvár. Bola fakt krásna, no evidentne je sprostá aj ona. K tým napichaným perám sa radšej ani nebudem vyjadrovať, prejdime radšej k novinkám o jej rozvode. S Gavinom sa už dohodli, čo si ako rozdelia. A mohlo to dopadnúť kadejako, keďže predmanželskú zmluvu nemali. Gavin ale súhlasil s menším než polovičným podielom z ich nehnuteľností a dohodli sa aj na spoločnej starostlivosti o ich tri deti.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk