Poradím vám, čo pozerať na Halloweena

pridal zoe 28.10.2015 o 20:31


Tieto recenzie sú strašne bohovské. Veľmi som si na nich dala záležať. Však uvidíte.

1. Crimson Peak

Ak niekto rád fantasy a režiséra Guillerma del Tora, tak si samozrejme príde na svoje. Tento viktoriánsko-gotický fantasy horor obsahuje aj plno referencií na diela klasickej literatúry, čo je veľmi sympatické. Po vizuálnej stránke je tiež veľmi dobre spracovaný a ja osobne mám rada ako pán Bujak píše ženské charaktery. Toto však nie je až taký desivý výplod, ako by sa na prvý pohľad mohlo javiť. V skutočnosti tu totiž ide o niečo úplne iné. A ja vám nepoviem čo. Ale Jessica Chastain, Tom Hiddleston a Mia Wasikowska sú tam. To vám poviem.

2. The Visit

V tomto filme idú vnúčatká navštíviť babku s dedkom. Len taká vec, že babka s dedkom sú dobre šľahnutí. Ten ujo, čo urobil tento film urobil aj Šiesty zmysel a Znamenia, takže tí, čo poznajú jeho prácu vedia, že ujo si potrpí na prekvapivé rozuzlenia a mnohí uhádli koniec tohto filmu už na jeho začiatku. Ja, vediac toto všetko, som sa tak urputne snažila uhádnuť ten koniec, že som z toho vyšla ako kompletný idiot.

3. Visions

 Shopoholička (Isla Fisher) s vidinami. Začiatok dakus nudný. Potom lepšie. Koniec fajn. Hej, a je tam aj Sheldon Cooper (Jim Parsons).

4. Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Ktorý film v poradí to vlastne je? Piaty či šiesty? Neviem. Jeden som nevidela. Možno dva. Od istého momentu, ktorý prišiel príliš skoro po prvom náhodnom podarku, to totiž bola už riadna hovadina. Ale ja som strašne solidárna duša. Ale fakt hovadina, ľudia. No a teraz 3D hovadina, ľudia. 3D!

5. A Christmas Horror Story

Na tento skvost som naďabila úplnou náhodou a musím trvať na tom, že treba vidieť a vydržať. Hlavne vydržať. Lebo tento film má všetko. Od ducha rozkekešenej frivolnej panny, cez vianočných démonov až po zombie elfov. Na umocnenie zážitku z celého filmu odporúčam prv vyfajčiť jedličku.

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk