Mladý Robert Redford

pridal WonderWoman 29.10.2015 o 13:32


Aha, nie. To je starý Brad Pitt.

Tým starý nemyslím doslova starý, 51 nie je zas až tak veľa, obzvlášť pri jednom z najsexy hercov planéty. Pre zimné vydanie V magazínu si zapózoval na čierno bielych fotkách, ktoré majú na svedomí fotografi  Inez Van Lamsweerde a Vinoodh Matadin a vyzerá na nich úplne ako klon mladého Roberta Redforda. Doteraz som si vôbec neuvedomila, že sa tak podobajú. Inšpiráciou boli fotky Redforda z roku 1975 k filmu Tri dni kondora. A treba uznať, že tie fotky fakt vyšli. Pri niektorých som si nebola istá, či je to Brad, alebo Robert.

Okrem fotenia sa samozrejme s redaktormi V magazínu aj porozprával, hlavne o novom spoločnom filme By The Sea, ktorý má na svedomí jeho drahá Angelina. Tá už o ňom porozprávala vo Vogue, ale Brad prezradil aj niečo iné. „Je prekvapivé, ako veľmi si užívam vedenie mojej ženy. Je rozhodná, neuveriteľne intuitívna a môžem povedať, že je na svojom poste sexy. Verím jej s mojim životom.“ Film, ktorý Angelina aj režírovala, natáčali počas ich svadobnej cesty. „Pravdepodobne to nebol najmúdrejší spôsob, ako stráviť medové týždne. Ale zas, snažiť sa robiť niečo spoločne… čo je lepšia metafora pre manželstvo?“ Brad tiež povedal, že spoločné nakrúcanie im umožnilo stráviť viac času s ich deťmi, ktoré boli po celý čas s nimi. „Na konci dňa sme boli opäť rodičmi, vítali sme svoje krásne bláznivé deti, rozprávali sa o tom, aký mali deň a uistili sme sa, že si vyčistili zuby.“ A tak to má byť. Rodina na prvom mieste.

Robert Redford

Rob vs Brad







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk