Jennifer Lopez koncertovala v New Yorku

pridal L 29.10.2015 o 10:44


Keď stará chcela mladou byť.

Veru, obohratá to už pesnička. Zatiaľ to takto bolo len v prípade Cher a Madonny, no čoskoro to bude už aj o Jennifer Lopez. Darmo má závideniahodnú postavičku a tvár (vďaka tonám mejkapu) tridsiatničky, vek nezaprie. Áno, ona už má 46! A doma dve deti. O ktoré sa, zatiaľ čo ona rozťahovala na koncerte nôžky s veselosťou sťa by Miley Cyrus, starala opatrovateľka…
V stredu na koncerte v Madison Square Garden v New Yorku sa predviedla vo veku neprimeranom seksi kostýme so sieťkovanými pančuškami a v čiernych čižmách nad kolená. Nezabudla na obdiv vystaviť aj svoju riť, ktorú jej istého času závidela aj samotná Kim. Spoločnosť na pódiu jej robil spevák Wisin, a nechýbali ani tanečníci (samozrejme, cca o 20 rokov mladší), ktorí sa o ňu tiež s radosťou obtierali. Veď možno sa šťastie usmeje práve na nich, keď konečne definitívne kopne do riti toho nechutného Caspera, ktorý sa teraz už promenáduje po červených kobercoch sám. Samozrejme, vďaka svojmu tanečnému talentu nej.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk