Kelly Brook má vo svojom živote nového chlapa

pridal kara 30.10.2015 o 21:05


Neuveríte, o koho ide.

Ide o Roberta Atkinsa. Kelly totiž začala držať jeho slávnu diétu a nevie si ju vynachváliť. Približne takto pred rokom sa začala troška zaguľacovať z lásky ku svojmu vtedajšiemu priateľovi, no keď tento vzťah nevydržal, rozhodla sa so sebou asi niečo robiť. A so svojou novou diétou je taká spokojná, až sa stala jej ambasádorkou. Aj keď mi niečo hovorí, že to asi bolo naopak, veď vieme, ako to chodí, keď celebrity niečomu robia reklamu. Kelly tvrdí, že jej nová figúra je výsledkom len pár malých zmien v jej jedálničku, napríklad takých, že si nesladí čaj.

„Keď sa teraz, po dosiahnutí svojej cieľovej váhy pomocou Atkinsa, pozerám naspäť, môžem úprimne povedať, že dodržiavať tento režim bolo pre mňa veľmi jednoduché. Skvele to zapadlo do môjho každodenného života, ktorý je niekedy veľmi rušný. Mám viac energie, moja pleť je čistá, moje vlasy sa viac lesknú a navyše – cítim sa omnoho viac sebaisto. Nemôžem uveriť, že je to len vďaka malým zmenám v mojom jedálničku, ako napríklad obmedzenie množstva cukru, ktorým si sladím čaj.“

Nielenže sa mi Kelly nezdá štíhlejšia, k nízkosacharidovej diéte typu Atkins mi ani veľmi nesedí jej popis „jednoduché dodržiavať, viac energie, lesklejšie vlasy“. Ale tak čo, asi dobre zaplatili.

Kelly spolu s diétou robí reklamu aj jej novému kalendáru na rok 2016.

Kelly na fotení pre Atkinsovu diétu:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk