Nová Kardashian sestra

pridal WonderWoman 31.10.2015 o 22:26


Klan sa rozšíril o novú členku!

Čo by ste robili, keby ste dnes zistili, že okrem Kim, Kourtney, Khloé, Kendall a Kylie je tu ešte ďalšia silikónová čúza s obrím zadkom? Plakali by ste? Rozhrýzli by ste od zúrivosti klávesnicu? Alebo rozkopali monitor? Žiadne strachy, novou Kardashiankou bola len na chvíľu Ellen Degeneres v rámci halloweenskeho kostýmu vo svojej show.

Vtipkárka Ellen sa vo svojej piatkovej špeciálnej halloweenskej show predstavila ako zabudnutá šiesta sestra Karla, ktorá doteraz žila v tieni svojich slávnych sestier. Celú show aj ako Karla odmoderovala a bola ako vždy super vtipná. Neviem, či sa smiali aj skutočné Kardashianky, ale taká Kim sa skôr urazila. Nemá totiž veľmi zmysel pre humor, plus má určite vo svojom vysokom štádiu tehotenstva predpôrodné depresie, takže takéto žartíky by jej nepripadali vtipné. Je však škoda, že v tej ich rodine nemajú aj takúto sestru, znížila by počet hejterov a zvýšila sledovanosť. Ale ktovie, možno si ju niekedy do svojej reality show zavolajú.

Sexy Karla

A video:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk