Kto neposlúchne Justina, oľutuje

pridal WonderWoman 2.11.2015 o 20:05


Tak ako vyše tisícka nórskych fanúšikov.

Debilko si asi myslí, že za to, že omylom vyhral päť cien na MTV EMA, tak si môže vyskakovať. Alebo možno fakt, že celý svet videl jeho penis,  pre neho znamená, že sa sám môže ako penis chovať. Len totálne arogantný chuj si totiž môže dovoliť ziapať na fanúšikov a ukončiť koncert po prvej pesničke. Pýtate sa, aký mal na to dôvod?

Keď vo štvrtok odohral prvú pesničku, rozhodol sa namiesto plynulého prechodu na druhý song, že utrie pódium. Neviem, či pri tancovaní neudržal močový zvierač, alebo mu to tam oblial niekto z fanúšikov, ale skrátka niečo sa na tom pódiu rozlialo a Justin mal nutkavú potrebu to utrieť. Hodil na zem mikinu a pustil sa do upratovania. No fanúšikovia, zvyknutí na to, že sa im hádžu z pódia veci, po nej hneď chňapli. Justin ich zahriakol, aby prestali a pokračoval v utieraní, ale fanúšikovia boli neodbytní a stále mu chytali nohy. Justin už začal zvyšovať hlas a dôrazne ich žiadať, aby prestali, no ale akú autoritu asi môže mať 21 ročná odfarbená blondína? Toto nerešpektovanie ale Justin nezvládol a so slovami: „Končím, show nerobím“, sa otočil na päte, odkráčal z pódia a cestou si ešte teatrálne strhol čiapku a zahodil mikrofón. What a drama queen. Fakt mega trápne divadlo predviedol ten zakomplexovaný chudáčik. A to nebolo jediný trápny incident, len deň predtým ukončil z ničoho nič interview v španielskom rádiu. Je pravda, že moderátori na neho hovorili lámanou angličtinou a prešli aj do španielčiny, ale normálny človek by povedal: „No hablo espanol, inglés por favor“ a vybavené. Ale Justin nie. Justin sa proste musí uraziť ako decko a odkráčať preč. Takto si tú svoju najväčšiu fanúšikovskú základňu neudržíš, sopliak. Samozrejme, že sa neskôr na svojom Instagrame ospravedlnil, ale to si môže z môjho pohľadu akurát tak strčiť za šiltovku.

Ako Justin až jednu pieseň odspieval

A už im držkuje

A takto sa ofučal v rádiu

Adios…

 

 Nech sa páči záznam z ultra krátkeho koncertu:

 

A trapas v rádiu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk