Cara Delevingne je nebezpečná vojačka

pridal WonderWoman 3.11.2015 o 22:58


Lebo v každom z nás je vojak.

Tak aspoň znie upútavka na najnovšie Call of Duty: Black Ops III. Kto nevie o čo ide, nech si pripraví gejmerský výkladový slovník, bude sa to tu hemžiť gejmerskými výrazmi. Alebo aj nie, keďže ja tento slovník nevlastním. Musíte teda rovnako ako ja použiť google.

Call of Duty je známa séria počítačových hier z kategórie strieľačka, takže ako hráč tam beháte s pištoľou a strieľate. Dej je zasadený do obdobia druhej svetovej vojny. Pre veľkú úspešnosť sa hra rozšírila aj na hracie konzoly, takže kto má doma playstation alebo xbox, môže drtiť. No a všetkým náruživým gejmerom sa budú po vzhliadnutí traileru k najnovšej sérií snívať mokré sny, lebo v hlavnej úlohe hviezdi naša novopečená herečka Cara, ktorá stvárňuje chladnokrvnú žoldáčku. A čo môže byť pre milovníka strieľačiek viac sexy, ako drsná spotená žena so samopalom v každej ruke? Aj ja by som na ich mieste určite nadšene vyleštila joystick a s chuťou si zahrala tento nový herný skvost. Veď posúďte sami.

 

Od 1:21 nastupuje Cara







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk