Irina Shayk je novou tvárou pre L’Oréal Paris

pridal WonderWoman 3.11.2015 o 22:55


Niet sa čo čudovať, s jej tvárou.

Irine v poslednej dobe ide karta v osobnom aj v pracovnom živote. Celé leto sa prebozkávala so svojim drahým Bradleym, v septembri sa už stretla so svojou potenciálnou svokrou a najnovšie sa jej podaril významný krok v kariére modelky, keď sa stala tvárou svetovej kozmetickej značky L’Oréal. Doplnila tak tím, ktorý tvoria napríklad Karlie Kloss, Blake Lively, Lara Stone a Natasha Poly.

Okrem značného prísunu peňazí, ktorý jej tento nový job prinesie, je to pre Irinu aj obrovská česť. Tak to aspoň povedala pre Vogue. „Je to veľká česť byť ambasádorkou L’Oréal Paris a byť medzi tak silnou, inteligentnou, pracovitou a výnimočnou skupinou rozdielnych žien. Moje osobné spomienky na značku siahajú do čias, keď som bola tínedžer. L’Oréal make up bol pre mňa skutočný luxus a pamatám si, ako som snívala o tom, že si kúpim L’Oréal rúž.“ Nuž, sny sa plnia a Irina si teraz nielenže môže kúpiť koľko tých rúžov chce, ale určite ich bude dostávať na kilá aj zdarma. Pri zmienke o svojich tínedžerských časoch tiež priznala, že dosť experimentovala s farbením vlasov a výsledky boli hrozné. Netrvalo to však dlho, lebo ju už v devätnástich objavil miestny modelingový skautík pri jednom z náborov na jej škole v Rusku a hneď aj vycestovala do Paríža, kde rozbehla svoju modelingovú kariéru. Začiatky vraj boli veľmi ťažké. „Nikdy som takto nikde nebola. Bolo to ťažké obdobie – neovládala som jazyk, nemala som peniaze, nemala som skúsenosti a musela som sa učiť veľmi rýchlo. Pre mňa mať hodnotu znamená byť nezávislý a kráčať po svojej vlastnej ceste. L’Oréal žena má hodnotu, lebo ju chce mať.“ Takže dámy, čo to znamená? Ráno pekne šup do dm-ky po novú L’Oréal riasenku a rúž, nech máte hodnotu. Samozrejme, žartujem.

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk