Tak predsa sú tam silikóny

pridal kara 3.11.2015 o 22:02


Gisele na pláži vyvetrala svoje nové kozy.

Pamätáte si ešte na to, ako Gisele v júli pobehovala po Paríži v burke, aby sme neprišli na to, že ide na plastiku? Kamufláž jej ale nevyšla, a tak máme o čom písať. Teda to by sme mali aj tak, lebo len slepému by podľa týchto fotiek nedošlo, že Gisele má nové cecky. Aj keď mesiac po plastikách nevyzerala nijak nezvyčajne, až som začala spochybňovať, že nejaké podstúpila, teraz už máme dôkazový materiál. Gisele totiž dovolenkuje s rodinou na Bahamách a konečne sa rozhodla vyvetrať aj svoje nové prsia, ktoré podľa mňa aj tak nikdy nepotvrdí. A musím povedať, že sa mi nepáčia. Vyzerajú hrozne umelo a k postave jej viac išli jej pôvodné.

Ktovie, čo Gizelu viedlo k tomuto kroku. Možno sa jej nepáčilo, do akého stavu sa jej cecky dostali kvôli kojeniu dvoch detí. Alebo možno aj supermodelky majú komplexy, a svoju kariéru modelky ukončila práve kvôli splneniu svojej túžby o väčších prsiach.

Čo myslíte, pikoškári? Očumujte, hodnoďte, kritizujte…

Gizeline cecky v decembri 2014







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk