Ďalší rozchod

pridal WonderWoman 4.11.2015 o 22:28


Ktorej hollywoodskej dvojici odzvonilo?

Svet celebrít sa točí väčšinou okolo škandálov, premiér, svadieb, pôrodov a rozchodov. Gigi Hadid a Joe Jonas neboli škandalózni, nie sú herci, takže nemali premiéru žiadneho filmu, nezosobášili sa, neporodili, a tak sa jednoducho museli rozísť. Bolo to prirodzené vyústenie ich vzťahu. Plus Jonasovci majú asi taký rodinný zvyk, že sa rozchádzajú s krásnymi ženami.

Tento náhly rozchod zo dňa na deň by určite na nemenovanom bulvárnom portáli označili za šokujúci, hlavne keď ešte pred pár týždňami bolo medzi Gigi a Joeom všetko viac ako v poriadku. Joe sa rodinkoval so svojou bývalou skoro svokrou, prenášal si k Gigi do jej nového bytu zubnú kefku a nič nenasvedčovalo tomu, že si onedlho dajú zbohom. Ale tak, ako ich vzťah nebol poznačený žiadnymi búrlivými scénami, aj ich rozchod vraj prebehol úplne v kľude a pokoji. Blízky zdroj (asi by sme mu tiež mali vymyslieť nejaké meno, keď už máme dvorného paparazza Ignáca, tak by sme mohli mať aj univerzálny blízky zdroj) pre magazín People uviedol, že sa nič vážne nestalo a nebol to dramatický rozchod. Bolo pre nich skrátka len ťažké zosúladiť ich rozvrhy. „Rozhodne zostali priateľmi“, povedal XY ( môžete navrhnúť meno a najčastejšie sa opakujúce vyberieme). Museli sa rozísť len nedávno, lebo včera boli obaja v Los Angeles, ale každý na inej párty. Gigi oslavovala narodeniny svojej kamošky Kendall, s ktorou sú skoro nerozlučné a Joe zapíjal svoju čerstvú slobodu na nejakej akcii so svojim bratom Nickom. Som zvedavá, či príde podporiť svoju teraz už kamošku Gigi na Victoria´s Secret Fashion Show, kde bude už o pár dní predvádzať. Snáď predsa nepohrdne príležitosťou vidieť svoju ex v spodnom prádle – možno to už bude poslednýkrát.

Párik v časoch, keď ešte ich srdcia tĺkli spoločne

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk