Čo týždeň dal

pridal kara 4.11.2015 o 16:53


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Serena Williams má nového frajera. Jej vzťah s Drakeom sa teda nepotvrdil, aj keď to už chvíľu vyzeralo ako verejná záležitosť. Zrejme si spoločne len krátili voľné chvíle, if you know what I mean… Serenin nový frajer je 32 ročný milionár a spoluzakladateľ Redditu Alexis Ohanian. Podľa blízkych zdrojov je to nové, ale už sa na verejnosti držia za ruky a Alexis sa vraj začal zrazu náramne zaujímať o tenis.

Emma Stone a Andrew Garfield sa definitívne rozišli. Zase. Ale teraz je to ževraj už naozaj. Teda aspoň podľa blízkeho zdroja magazínu People. Podľa neho sa ale rozišli už pred pár mesiacmi, tak ktovie, či ešte nemyslí ten aprílový rozchod. Vraj sa nič vážne nestalo, len na seba nemali čas kvôli práci a naďalej majú dobrý a priateľský vzťah.

Rozvod Halle Berry a Oliviera Martineza už začína byť celkom zábavný. Halle podala žiadosť o rozvod ako prvá, no urobila tak pod falošným menom, aby sa v tom nerýpali médiá. Meno na žiadosti bolo Hal Maria. Olivier ale nesúhlasil s tým, aby žiadosti o rozvod neboli v ich mene, a tak podal žiadosť aj on, no pod svojím skutočným menom. A tak Halle šla podať žiadosť znova, tento raz pod svojím skutočným menom. Obaja žiadajú spoločnú starostlivosť o ich syna Macea, tak snáď aspoň o neho sa nebudú naťahovať ako malé deti.

Aspoň niekomu sa ale v láske darí. Teda skôr začalo dariť, ale snáď to tak aj vydrží. Sandra Bullock a jej frajer Bryan Randall sú nerozlučná dvojka a aha, akí sú spolu chutní. Sandre sa ale nedarí len v láske, ale aj v práci, a čaká ju natáčanie ďalšieho filmu. Ocean´s Eleven sa totiž bude natáčať znova a v čisto ženskom obsadení a Sandra získala hlavnú úlohu.

Vyzerá to tak, že Gwen veľmi za Gavinom neplače. Už sa pár týždňov šepká o tom, že je niečo medzi ňou a jej kolegom z Voice Blakeom Sheltonom. Správy nikto nekomentoval, no teraz tu už máme aj dôkaz. Počas Halloweenskej party u Georga Clooneyho sa k sebe títo dvaja mali a máme to na fotke. Netuším, čím to bolo odfotené, ale aj moja 10 ročná motorola robí lepšie fotky. Blake údajne držal Gwen okolo pása a potom aj za zadok a z párty odišli spoločne.

Ryan Reynolds smúti. Zomrel mu totiž tatko, ktorý má za sebou 20 rokov života s Parkinsonovou chorobou. Ryan tieto smutné správy oznámil na twitteri a pridal ich starú spoločnú fotku.

Victoria´s Secret Fashion Show je už za rohom, a keď ste zvedaví, ako to bude na móle vyzerať, tu máte malú ochutnávku. Predstavovať si to môžete pri hudbe Seleny Gomez, Víkenda a Ellie Goulding, pretože títo budú na prehliadke vystupovať. Ellie je náhradníčkou za Rihannu, ktorá musela účasť na prehliadke zrušiť kvôli dokončovaniu albumu. K už tradičným VS anjelikom sa tento rok pridajú aj Gigi Hadid a Kendall Jenner. Chýbať ale bude Jourdan Dunn, a zrejme sa jej to nepáči, pretože tvítla niečo, čím zrejme zakopala svoju kariéru: „Hneď sa cítim lepšie, že nebudem robiť BS*…sorry, myslela som VS, keď viem, že tam nebude ani Rihanna.“
*pre tých menej chápavých, BS je skratka pre bullshit

Khloé Kardashian je na titulke najnovšieho vydania People magazínu, a v rozhovore sa nezabudla venovať ani Lamarovi. Lamara totiž našli v bezvedomí počas toho, ako Khloé fotila titulku. A tak si potom s People magazínom zavolali a doplnili aj pár infošiek o ňom do rozhovoru. Zdôraznila, že s Lamarom netvoria pár, že žiadosť o rozvod stiahli, pretože sa s ním v takejto situácii nemajú kam ponáhľať a pretože riešia mnoho zdravotných záležitostí. Asi to bolo celkom rozumné, pretože keby Lamarov zdravotný stav nerieši Khloé, zodpovednosť by padla na jeho otca, ktorý má ževraj celkom rád heroín, a Lamar by sa možno teraz nemal tak dobre, ako sa ževraj má. Podľa blízkych zdrojov už s pomocou prejde pár krokov a konečne ho odpojili z dialýzy, obličky fungujú a transplantáciu nebude potrebovať. Khloé nielenže nie je naspäť s Lamarom, ale ani sa nerozišla s Jamesom Hardenom. Toho išla minulý týždeň podporiť na zápas do Houstonu.

Thorova žena Elsa Pataky už nevyzerá ako Rambo. Zrejme sa vybodla na robenie tisíc brušákov denne, už robí len sto, a je to určite lepšia voľba. Takáto kočka je z nej v reklame pre značku spodného prádla Women´s Secret.

George Clooney a Amal majú nový prírastok do rodiny. Minulý týždeň adoptovali fenku Millie. Do útulku prišli, pretože hľadali nejakého baseta a videli Milliene fotky na internete. Predstavili ju ich druhému psíkovi – kokršpanielovi Louiemu, a keďže si hafani sadli a skamarátili sa, Millie s nimi odišla domov.

Sandra Bullock navštívila cez týždeň Jimmyho Fallona:

Ani Ellen neunikla nová Adelina pesnička, a tak si troška zavtipkovala aj ona:

Moja platonická láska k Paulovi Bettanymu sa asi skončila. Paul totiž neznáša Halloween:

A dnešné ČTD si ukončíme totálnym mindfuckom:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk