Tyra Banks ukončila svoju show

pridal Lilinka 4.11.2015 o 10:18


A preto sa pološialená takmer nervovo zrútila pred kamerami.

Pretože nadišiel ten čas prestať pomáhať ľuďom nejesť, prípadne jesť vatu alebo všetko vyvracať. Je čas dať zbohom tisíckam bozkov od víly fotoshopfairy. Je čas prestať mladé dievčatá inšpirovať k tomu, aby vyzerali ako kosť a koža a mali večné mindráky, pretože veria, že tie tety z obálok časopisov tak vyzerajú aj naozaj a že nemajú strie, ovisnutú kožu, jebáky, celulu či vrásky. Pretože Tyra Banks po 12 rokoch skončila svoju šou America’s Next Top Model. Tá sa začala vysielať v marci 2003 a ukončila svoju púť v októbri tohto roku. A pri rozhovore gúľala tými svojimi očami tak, že som sa to takmer bála dopozerať. Lebo modeling zachraňuje. Modeling ľuďom dáva veľa. Ale tiež som mala chuť plakať. Plakať nad tým, ako môže mať niekto také veľké oči. A iný nemajú napríklad žiadne. Čo tam po vojnách, skutočnom hladovaní, chorých deťoch a vraždách. Treba riešiť dôležitejšie veci. Napríklad, že čo si obliecť na zimnú sezónu, aké laky na nechty k tomu skombinovať a ako to všetko zladiť k očným tieňom. Ale najskôr treba prestať žrať. Lebo jedlo je zlé. Urobte dobrý skutok a podeľte sa o svoje outfity s kamoškami. Dajte všetko modelkami odmietnuté jedlo chudobným a svet bude zachránený! Lebo modeling je o tom, že sme všetky krásne. Teda aspoň to tvrdila Tyra v rozhovore:

„Myslím, že najväčší dosah našej show bolo rozšírenie definície krasy. To je dôvod, pre ktorý sme začali s touto show. Vedela som, že to, že budem každý jeden týždeň hovoriť dievčaťu s alabastrovou pleťou, alebo ebenovou pleťou, že sú tie najkrajšie, je dôležité. Alebo dievčaťu s kučeravými ryšavými vlasmi a pehami, alebo dievčaťu s vysokým čelom a nohami do x, že sú divoké, majú svoj štýl a sú cool. Naozaj si myslím, že to zmenilo zmýšľanie ľudí na celom svete o tom, čo je krása. A kvôli tomu som vďačná, že som mohla mat svoju show.“

Takto vyzerá modelka na obálkach časopisov.

takto keď po pár rokoch nastajlovaná vyjde von

takto na instagrame

takto bez omietky

Tyra plačne nad svojou show

 Tyra sa snažila jačaním dostať z dievčat to najlepšie.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk