Gwen Stefani a Blake Shelton sú oficiálne spolu

pridal WonderWoman 5.11.2015 o 21:28


Aj to je spôsob, ako sa vyrovnať s nevydarenými manželstvami…

Tak dlho sa špekulovalo o tom, či spolu títo dvaja porotcovia zo speváckej súťaže The Voice niečo majú, alebo nie, až to prasklo. Po spoločnej halloweenskej párty, kde neskrývali vzájomnú náklonnosť, sa teda Gwen a Blake rozhodli, že svoj čerstvý vzťah zverejnia. Priznávam bez mučenia, že The Voice sledujem a fakt by som nepovedala, že sa dajú dokopy. Absolútne sa k sebe nehodia a zrejme jediné, čo ich spája, je čerstvý rozvod na jednej aj druhej strane.

Gwen oznámila rozvod s Gawinom začiatkom augusta a Blake koncom júla. Náhoda? Osud? Alebo až príliš podozrivá súhra okolností? Už teraz sa objavuje množstvo teórii, ako to medzi nimi celé bolo. Oficiálna verzia Gweninej hovorkyne ale znie: „Gwen a Blake sú dlhoroční priatelia, ktorí spolu len nedávno začali randiť.“ Niekto ďalší sa vyjadril pre magazín People, že spolu chodia von a zabávajú sa. Prechádzajú vraj veľmi podobnými situáciami. Trávia spolu čas a vzájomne sa podporujú. Gwen to naznačila už v utorok v rádio show Ryana Seacresta, keď povedala: „Sme rozvedení ľudia v rovnakom čase. Myslím si, že je sexy. Ak mám byť úplne úprimná, je to šialené, že obaja prechádzame rovnakými vecami v rovnakom čase.“  Tak možno z pohľadu psychológa je prirodzené, že takáto situácia spojí dvoch ľudí, ktorým ešte ani nevychladlo prázdne miesto po svadobnej obrúčke. Dokonca spolu vraj aj napísali spoločnú country pieseň. Country… Blakeova ex, country speváčka Miranda Lambert, musí nadšením vykopávať svojimi kovbojskými čižmičkami. Aj včera musela zažívať peklo pri preberaní ceny za najlepšiu ženskú speváčku roka na Country Music Awards v Tennessee. V hľadisku bol totiž aj Blake, ktorý tam priletel spolu s Gwen súkromným lietadlom, a ak Miranda číta bulvár, vedela o tom. Skrátka, vôbec nemám z tohto nového páriku dobrý pocit a som zvedavá, ako sa bude ich vzťah ďalej vyvíjať.

V porotcovských kreslách

Spoločný duet u Jimmyho Fallona

Na halloweenskej párty u Adama Levina

Prvá spoločná fotka ako oficiálneho páru

A Blake s Mirandou kedysi (nie) tak dávno

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk