Čože je to 60ka

pridal WonderWoman 7.11.2015 o 22:44


Matka Klanu už je oficiálne stará korčula.

Áno, ja viem, že celý Klan Kuriev neznášate, ste na ne alergickí a najradšej by ste odkaz na ne navždy vymazali z inernetu. Verte mi, že ja tiež. A najviac zo všetkých neznášam práve Kris. Ženu, ktorá namiesto toho, aby svoju dcéru vyfackala za natočenie domáceho porna, postavila jej na ňom kariéru a do smrti bude ryžovať na „sláve“ svojich detí. Tlieskam, vážne tlieskam k tomuto úžasnému výkonu. Jej zdroje príjmu deti sa ale tvária, že je úžasná mama a pripravili jej k štvrtkovým narodeninám dvojmiliónovú oslavu v štýle Gatsbyho. Áno, čítate správne – dvojmiliónovú.

Šesťdesiat má človek predsa iba raz a sedemdesiat sa už nemusí dožiť, plus sú to Kardashianky, takže nemohli spraviť inú ako mega pompéznu oslavu. Starena Kris na ňu dorazila v nablýskanom vintage Rolls Royce, v sprievode svojho 34 ročného živého vibrátora frajera Coreyho. Na narodeninovej párty bolo 300 hostí, medzi ktorými boli samozrejme aj Kim s Karolom, Kourtney v pánskom smokingu, Khloé, Kendall a Kylie s Tygom. Chýbal jedine tučko Rob, ktorý sa niekde doma tlačil narodeninovou tortou na počesť svojej milovanej matky. Aj bez neho sa ale Kris kvalitne zabávala, no jej pokročilý vek ju dohnal a cestou domov v limuzíne zachrápala. Alebo to len opäť prehnala so šampanským. Za normálnych okolností by som jej ako každému našemu oslávencovi zapriala všetko najlepšie k narodeninám, ale taký pokrytec nie som. Tak si pozrite, ako sa dajú investovať 2 milióny amerických dolárov.

Milé blahoželanie od vnúčat

Oslávenkyňa prichádza

Kendall, Kylie, šesťdesiatnička, Kim a Kourtney

Kim s Karolom, Kourtney a nejakými boháčmi

Kylie sa dokonca prezliekla

Kendall, budúci VS anjel

Kompletný KK

Karol sa teší domov

Kim v aute podriemkáva

Khloe a Kourtney vyzerali dosť dobre

Odpálená starena

Aj vodič ovláda duckface

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk