Rumer Willis na striptérskej show

pridal WonderWoman 8.11.2015 o 21:58


Na ktorej jedia slaninu.

Willisova najstaršia dcéra bola v piatok v Las Vegas na akcii s názvom Black Label Bacon Strip Show. Predstavujem si to ako burlesque show, kde na konci zostanú vyzliekajúce sa dievčatá zakryté len slaninou. Ale to je blbosť, to som len ovplyvnená Stoddenkou a jej donutmi.

Táto show bola v skutočnosti len zámienkou, ako vás upozorniť na skutočnosť, ktorej sme sa skoro vôbec nevenovali, no ktorá podľa mňa rozhodne stojí za zmienku. Je ňou fenomenálne účinkovanie Rumer v dvadsiatej sérii Dancing With The Stars, ktorú aj v máji tohto roku vyhrala. Ak by ste náhodou nevedeli o čo ide, je to súťažná show, v ktorej tancujú celebrity. Niečo ako naše Let´s dance. No a Rumer v tejto show skutočne hviezdila. Každé jedno jej tanečné číslo bolo dokonalé a hoci som si doteraz myslela, že dokonalosť neexistuje, v jej prípade to neplatí. Dokonca môžem povedať, že tá žena bola na tanečnom parkete krásna. Áno, krásna a sexy. Chémia medzi ňou a jej tanečným partnerom Valentinom Chmerkovskiym bola brutálna a víťazstvo si skutočne právom zaslúžili. Mohla by som tu takto sypať superlatívy z rukáva do rána, ale raz vidieť jej viac ako dva krát počuť, respektíve čítať, tak si namiesto Superstar pozrite video so všetkými jej tanečnými vystúpeniami. Má len dvadsaťpäť minút, no ja by to kľudne pozerala stále dokola. Milovníci tanca si zaručene prídu na svoje. Rumer, si top!

Rumer v piatok

Pár ukážok z DWTS

Pri tomto som mala zimomriavky

Takto sa tešili z výhry

 Nech sa páči:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk