Ďalší červený koberec

pridal kara 9.11.2015 o 21:03


Tentokrát na LACMA Art+Film Gala.

Aby sa celebrity mali kde cez víkendy zabávať a nemuseli chodiť do klubov a reštaurácií medzi nás, bežných smrteľníkov, máme tu pod chvíľou nejaké odovzdávania cien alebo nejaké galavečery. Inak tomu nebolo ani tento víkend. Celebritky si vyšli na červený koberec pri príležitosti LACMA Art+Film Gala v Los Angeles. Toto bol už jeho piaty ročník a tento raz sa celebrity zišli pri príležitosti ocenenia umelca Jamesa Turrella a filmára Alejadra Gonzáleza.

Celý večer zasponzorovala značka Gucci a odmoderoval to Leonardo DiCaprio. Toho prišla podporiť aj jeho nová škaredá modelka Kelly Rohrbach. Tá sa ale po červenom koberci prešla sama, pretože Leonardo túto časť večera vynechal. Rosie Huntington-Whiteley ale mala svojho chlapa hrdo po svojom boku. Jason Statham sa na takýchto podujatiach veľmi často neukazuje a po Rosienom boku ho nie je vidieť tak často, keďže si svoje súkromie dobre strážia.

Za najväčšieho exota na celej akcii bola, ako inak, zase Kim Kardashian. A to je čo povedať, keďže sa tam bol aj Psy. Kim sa totiž dostavila vo všetkej svojej tehotnosti v čomsi priesvitnom, čo ma bude prenasledovať v nočných morách ešte nejaký ten piatok.

Láska, ktorú nezastavil ani 23ročný vekový rozdiel: manželia Sam a Aaron Taylor-Johnson

Dakota Johnson

Diane Kruger

Diane Kruger a Joshua Jackson

Aj Jared chcel mať s Diane fotku

Gwyneth Paltrow

Jared Leto

Kelly Rohrbach

Kim Kardashian

No do riti, ja som sa neprezliekla z negližé!

Naomi Campbell

Ani Naomi nemohla uveriť tomu, v čom prišla Kim oblečená, a tak sa s ňou na pamiatku odfotila

Z akého dôvodu sa tam vyskytol Psy, fakt netuším.

Reese Witherspoon

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie a Jason Statham

Nestarnúca sexoška Salma Hayek

Salma a jej očarujúci manžel

Leonardo na pódiu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk