Obrovský škandál

pridal locco 9.11.2015 o 18:17


Ktorá celebrita nevlastní takú nevyhnutnosť akou je počítač?

Možno je ich trochu viac, ale v tomto prípade sa jedná o 40-ročnú herečku Kate Winslet, ktorá v jednom rozhovore na seba prezradila, že je technický antitalent, preto nemá počítač ani podobné vymoženosti. A pre mnohých je to teda vec neslýchaná, veď ako potom sťahuje filmy, pozerá porno a číta Pikošky? Aha, je tu jedno vysvetlenie. Kate asi nie je nerd. Možno aj vy si život bez internetu a počítača neviete predstaviť, no zjavne existujú aj takí jedinci, ktorí to dokážu. A my ich máme za čudákov, keďže dnešná doba je tak trochu technologicky ujebaná, a prístup na internet máte už aj v rýchlovarnej kanvici. Ja sám som zvedavý, ktorý génius vymyslí wi-fi hajzlovú nádržku na vodu.

Kate by ste mohli v týchto dňoch vidieť na striebornom plátne v životopisnej dráme s názvom Steve Jobs, ktorá divákovi poskytuje náhľad do života tohto nebohého génia a spoluzakladateľa spoločnosti Apple. Meno Steve Jobs je určite každému dobre známe. Teda minimálne slečnám, ktoré niekoľkokrát počas dňa vidia v odraze zrkadla logo svojho smartfónu, a následne s ohromným nadšením zdieľajú svoje zrkadlové selfíčka na sociálnych sieťach. Dúfam, že aj vy ste postrehli, aký pozor si tieto slečny dávajú, aby náhodou pri fotení prstom nezakryli logo svojho ajfónu. Lebo kto nemá ajfón, akoby ani neexistoval. Alebo má iba o polovicu lacnejší telefón s iným operačným systémom. A takej Kate vystačí aj aligátor. No nič, ja som nesmierne rád, že film Steve Jobs sa z logických dôvodov nedočkal slovenského prekladu, keďže naši odborníci niekedy dokážu skutočne zaperliť. V tomto prípade je to možno trochu škoda, lebo teraz by išlo o mimoriadny prekladateľský skvost. Len neviem, či je lepšie Štefan Zamestnania alebo Pišta Práce.

Takto prednedávnom vyzerala na premiére filmu Steve Jobs na filmovom festivale v Londýne

To je ono

Trochu dlhší rozhovor

Trailer



Zaradené pod: Film, Kate Winslet, rozhovory




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk