Krásna Jennifer Lawrence

pridal WonderWoman 10.11.2015 o 22:36


Už chápete, prečo sa s Chrisom Martinom rozišli?

Ale nie, Jennifer je krásna mladá žena, aj Dior si to o nej myslí. Takúto grimasu zo seba vylúdila včera pri fotení sa s fanúšikmi na promo turné poslednej časti Hunger Games v Paríži.

Veru, je to tak, Drozdajka už dopískala. V amerických kinách bude premiéra dvadsiateho novembra a u nás si môžete Jennifer strieľajúcu jeden šíp za druhým pozrieť už o deň skôr. Gro deja bude o tom, že Katniss pôjde po krku prezidentovi Snow-ovi a spolu s ňou aj jej traja verní mušketieri Gal (Liaam), Finnick (Sam Claflin) a Peeta (Josh Hutcherson). Samozrejme, že zverbuje aj celý trinásty okrsok a opäť bude motivovať davy svojimi hlbokými myšlienkami a zachmúreným pohľadom. Ale ja jej to žeriem, pretože odvážne ženské bojovníčky sú presne môj „šialok“ kávy. Sama Jennifer sa nedávno vyjadrila, že je nadšená za fanúšikov, že to uvidia a že vie, že to bude ich najobľúbenejšia časť. Zároveň je ale aj smutná, že sa to skončilo. „Cítime veľké zadosťučinenie. Je to dokonalé ukončenie týchto úžasných štyroch rokov, ale zároveň je smutné, že to už nikdy nebudeme mať.“ Nevadí, Jenn, budú ďalšie filmy a ďalší hereckí parťáci. My sa vidíme v kine.

Páči sa trailer







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk