Bez servítky

pridal locco 10.11.2015 o 13:24


Tohto pána budete milovať. Prečo? Lebo poriadne naložil Kardashiankám.

A vlastne len nahlas povedal to, čo si všetci myslíme. Preto, keď ho nabudúce stretnem, potrasiem mu pravicou a normálne sa mu pokloním. A keď sa naserem, tak mu zložím aj pesničku, lebo jeho slová si zaslúžia rešpekt. Len škoda, že sa nenájde viac takýchto jedincov, ktorí sa dokážu úprimne vyjadriť na adresu tej umelohmotnej zberby. No najprv vám tohto spasiteľa trochu predstavím. Tento šedivý pán sa volá Tim Gunn, má 62 rokov a za morom je to známa tvár. Je to herec, televízna osobnosť a módny konzultant. Poznať by ste ho mohli z reality projektu Project Runway, kde rozdával rozumy začínajúcim návrhárom. V minulosti sa kvôli svojej úprimnosti dostal do sporu aj so samotnou Annou Wintour, keď ju označil za neslušnú a odpornú osobu. Takže to je dôkaz, že Tim sa nebojí skutočne nikoho. A členov klanu Kardashian-Jenner už vôbec, preto v tomto rozhovore nešetril kritikou. Len neviem, či jeho slová padnú na úrodnú pôdu, keďže pre nich sú moc zložité. Mohol jednoducho povedať, že sú to afektované p*če bez vkusu. Ale teraz už jeho slová, ktoré by sa mali šíriť svetom ako botox.

O módnom štýle Kardashianiek: Tak s tým mám obrovský problém. Keď si príde niekto pre radu ohľadne módy, zakaždým mu odpoviem to isté. Ak to nosia Kardashianky, tak ty si to určite neobliekaj, lebo je to vulgárne. Tie si síce myslia, že do svetových médii vysielajú ten správny signál, že to oblečenie je pre každého, ale nie je to tak. Fakt nie.

O Kajovi a jeho módnych kúskoch: Podľa mňa je to iba kopa debilných handier. Úplne obyčajných. To je všetko, čo k tomu poviem. Toto vyjadrenie sa mu určite páčiť nebude, no aj tak ma už nenávidí celá rodina, takže to nie je žiadne prekvapenie.

O Kendall a jej kariére modelky: Nevidím na nej nič zaujímavé. Myslím si, že sa stala modelkou iba vďaka publicite, ktorá sa donekonečna venuje jej rodine. Z tohto mediálneho ošiaľu profitujú aj ostatní členovia rodiny, a je to dosť nechutné. Skrátka tomu neverím, že za iných okolností by sa z nej stala modelka. Kendall síce osobne nepoznám, možno je to dobré a milé dievča, no aj tak si myslím, že sa iba vezie.

Národný hrdina Tim Gunn

A čo na to Kajo?



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, rozhovory, Tim Gunn




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk