Malé psíčky ľúbi Kaley

pridal WonderWoman 10.11.2015 o 0:28


Veď kto by ich neľúbil?

O Kaley Cuoco je známe, že miluje nielen kone, ale aj psy. A ešte jogu. Mala rada aj tenis, ale už to asi nie je jej obľúbený šport. Láska k psíkom je však večná a Kaley ju prejavila aj v nedeľu svojou účasťou na akcii s názvom Zastaňme sa pitbullov.

Okrem toho, že si prednedávnom Kaley adoptovala už v poradí štvrtého zachráneného psíka, podporuje aj ostatných štvornohých nešťastníkov. Na nedeľnej akcii, ktorá bojuje proti psím zápasom, si zapózovala s chutným malým pitbullom, ktorého veselo vybozkávala a vymojkala sa s ním ako s vlastným. Chcela tak možno ukázať, že to nie je žiaden bojový pes ale prítulný domáci miláčik. Sama má doma aj dvoch krížencov tejto rasy, ktorí sa často objavujú na jej Instagrame a ktorí sú jej nerozluční parťáci. Popri rozvode, ktorým momentálne prechádza, jej určite dobre padne odreagovať sa pri svojich psích miláčikoch. Aspoň oni sa naháňajú za tenisovou loptičkou, keď už chudák Ryan naháňa len predpisy na lieky.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk