Selena má nového frajera

pridal WonderWoman 11.11.2015 o 22:58


Do koho woodoo bábiky bude Justin po nociach pichať?

Pripravme sa na najhoršie. Ak sa z tohto vykľuje vážny vzťah, Justinovi zrejme už nadobro prepne a svoju frustráciu si bude vybíjať na fanúšikoch ešte viac ako doteraz. V poslednom rozhovore predsa priznal, že Selenu nikdy neprestane milovať ani kontrolovať. Tak z tejto fotky ho musí ísť od jedu rozdrapiť.

Selena si totiž takto zaľúbene hrkútala s mladíkom menom Samuel Krost. Že vám meno ani tvár nič nehovoria? Nevadí, je to totiž úplne neznámy týpek, ktorý robí predavača sales asistenta u Helmuta Langa. Hlúpy ale nebude, lebo z NYU si odniesol titul bakalára s výbornými výsledkami. Pomaly ale isto sa dostáva do povedomia, keďže je blízky priateľ sestier Hadidových, s ktorými chodí často na rôzne spoločenské akcie – naposledy to bola napríklad halloweenska párty u Heidi Klum. Kamoší sa aj s Joe-om Jonasom a Kendall Jenner, aj keď s Joe-om sa už možno nebaví, odkedy nie je s Gigi. Cez týchto spoločných priateľov sa zrejme zoznámil aj so Selenou. V pondelok po odovzdávaní Glamour Women of the Year Awards si spolu užili príjemný večer pri dobrom jedle a ak si práve nepodávali krutóny z rúčky do rúčky, tak mali nežne prepletené prsty, ako sa na čerstvých zaľúbencov patrí. Tak uvidíme, ako sa bude ich vzťah vyvíjať a či to vôbec je vzťah. Ak áno, treba rátať s tým, že Justin začne vyčíňať. Brace yourself.

Hahaha, chichichi

Hrkú, hrkú

„No poď na kolienko.“

„Lol, tak Justin má fakt penis?“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk