Čo týždeň dal

pridal kara 11.11.2015 o 20:26


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Alexis Bledel a Vincent Kartheiser čakajú bábo. Zatiaľ to vykecali len blízke zdroje, dvojica totiž údajne ešte nechce, aby o tom veľa ľudí vedelo.

Na dieťa si zarobil aj extra plodný Eddie Murphy. So svojou priateľkou Paige Butcher sú tiež v očakávaní a pre Eddieho to bude už deviate dieťa.

Blízke zdroje vždy nekecajú, a tak sa potvrdilo, že Dwayne Johnson bude čoskoro tatko. Ten sa na bábätko už teší a na instagrame prezradil, že bude mať dievčatko. Tá bude mať asi problém nájsť si frajera, všetci sa budú báť jej tatka Rocka.

Podanie žiadostí o rozvod neznamená vždy rozvod. Minimálne v prípade herca Patricka Dempseyho nie. Patrickova žena Jillian podala v januári žiadosť o rozvod po 15 rokoch. V apríli Patrick dal na predaj dom, v ktorom dovtedy žili ako rodina. A teraz? Teraz sa prechádzajú po Paríži ruka v ruke. Podľa blízkych zdrojov pracujú na svojom vzťahu a snažia sa byť opäť párom. Patrick sprevádza svoju polovičku, ktorá momentálne cestuje po svete a líči Jennifer Lawrence na premiéry Hunger Games.

Natalie Portman a jej manžel Benjamin Millepied si normálne súkromie dosť strážia, no v piatok urobili výnimku, keď si aj so synom vyrazili do Disneylandu pri Paríži. Prišli sa tam nadýchať vianočnej atmosféry, ktorou je už zábavný park naplnený.

Sandre a jej fešimu Bryanovi to spolu fakt pristane. Pred týžňom si v LA vybehli ruka v ruke kúpiť rannú kávu.

Konečne už vieme, kde bol problém v manželstve Halle Berry a Oliviera Martineza. A dokonca je toľko verzií, že neviem, ktorú si skorej vybrať. Prvá je, že Olivier nikdy nechcel žiť v LA, pôvodný plán bol ísť žiť do Európy, čo sa im ale nepodarilo, kvôli Hallinej dcére z predošlého vzťahu, a Olivier bol z toho vraj strašne frustrovaný. Druhá verzia je, že spolu nikdy nevedeli normálne fungovať, pretože sú obaja tvrdohlaví, odmietajú robiť kompromisy a ľahko sa vytočia. Oddelene žili už údajne vyše roka, pretože vtedy si lepšie rozumeli. A posledná verzia je, že Olivier nevedel uniesť úspech svojej ženy a to, že zarába viac ako on. Po týchto posledných správach sa na twitteri vynoril jej bývalý manžel David Justice, ktorý Halle a jej tím obvinil z toho, že sa aj jeho snažili po rozvode mediálne zničiť a odkázal Olivierovi, nech sa na to pripraví.

Angelina a Brad už vo veľkom premiérujú svoj nový film. Takto sa vyparádili na štvrtkovú premiéru v Hollywoode.

Benedictovi Cucumberovi sa dostala veľká česť – kráľovná mu udelila včera ráno titul Commander of the Order of the British Empire. „Bolo to úžasné, stretol som ju prvý raz a mať tú česť stretnúť ju a byť poctený takýmto titulom bolo jedinečné.“

Kim sa minulý týždeň strašne pomýlila a omylom pridala na svoj facebook nevyretušovanú fotku. Svoju chybu si hneď uvedomila, fotku zmazala a nahrala správnu, no už bolo neskoro.

Už sme dlho nevideli holú Miley Cyrus, tak aby sme náhodou nezabudli, ako sa dole holí, Miley nás opäť obšťastnila nahou fotkou pre V magazín. Klikať by mali len silné povahy.

Justin Bieber trávi celý tento týždeň u Ellen, ktorá mu ako dobrá kamoška pomáha s naprávaním jeho pošramotenej reputácie. Justin u nej porozprával aj o jeho slávnych paparazzi fotkách s penisom, no nevyzeral z toho vôbec zdrtený, čo je celkom prekvapivé, keďže sa na začiatku oháňal právnikmi. Ellen ho aj troška vydusila, keď zisťovala, kto bola tá slečna, ktorá tam bola s ním, a prečo pred ňou chodí holý.

Rita Ora a Sigma majú novú spoločnú pesničku:

Adele si už stihla svoje Hello zaspievať aj naživo:

Kourtney, Khloé, Kim, Kendall a Kylie natočili pre mamu k jej narodeninám klip a naspievali pesničku. Tento ich hudobný počin začína v čase 4:02, dovtedy beží pesnička, ktorú naspievala samotná Kris pred tridsiatimi rokmi, keď oslavovala tridsiatku, a ktorú dievčatá len pri príležitosti jej šesťdesiatky prerobili a prespievali.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk