Victoria´s Secret Fashion Show 2015

pridal WonderWoman 11.11.2015 o 5:49


Tadá, dočkali sme sa.

Konečne nastal ten vytúžený okamih, na ktorý sme všetci (minimálne my všetci v redakcii) celý rok čakali. V utorok v New Yorku spadlo z neba 47 anjelov v spodnom prádle a rozhodli sa predviesť svetu, ako vyzerá dokonalosť. Dobre, trošku preháňam, ale komu nepripadajú naše obľubené anjelice sexy, ten by mal vyhľadať sexuológa. Niečo nebude v poriadku.

Na móle sa predviedli známe cecky tváre ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Stella Maxwell, Joan Smalls, Lily Aldridge a svoj debut predviedli aj kamošky Kendall Jenner a Gigi Hadid. Catwalk bol sprevádzaný hudobnými vystúpeniami The Weeknd-a, Ellie Goulding, ktorá nahradila pôvodne plánovanú Rihannu a Seleny Gomez. Lily Aldridge hrdo predviedla legendárnu Fantasy Bra, čo je pre anjelicu niečo ako highlight života a Adriana Lima predvádzala už po 16. krát. Všetky boli krásne, veď posúďte sami.

 

 Zatiaľ aspoň jedno behind the scenes video zo včera







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk