Gisele Bundchen sa rozrozprávala

pridal WonderWoman 12.11.2015 o 22:59


O knihe, kariére a rodine.

Našu Žizel nemusím nikomu predstavovať. Bývalá frajerka Leonarda DiCapria, ktorá zarábala najviac zo všetkých modeliek a ktorej vyšla pred týždňom kniha, poskytla v utorok zaujímavé interview moderátorovi menom Charlie Rose na CBS This Morning. Vystupovala veľmi príjemne, hovorila k veci a bola dosť úprimná, takže kašlať na to, že si dala spraviť cecky, aj tak je super.

Charliemu rozprávala aj o tom, ako sa dozvedela o tehotenstve bývalky svojho teraz už manžela Toma Bradyho. „Mala som pocit, že neviem, čo mám robiť. Bol to jeden z tých momentov: mám utiecť preč? Bola to náročná vec, pretože som si hovorila, že randím s týmto mužom, stretli sme sa a všetko je úžasné. A potom sa stalo tamto.“ Žizel ale neutiekla, lebo od začiatku, ako sa stretli, vedela, že Tom je veľmi láskavý. „Je to láskavý muž. Je dobrý muž.“  Žizel sa teda nakoniec preniesla cez to, že má dieťa s inou a dnes, po ôsmich rokoch, zbožňuje svojho nevlastného syna Johna a hovorí, že si nemohla priať sladšie dieťa. Keď hovorila o svojom šesťročnom manželstve s Tomom, vyzdvihla hlavne podporu. „Myslím si, že nezáleží na tom, ako veľmi náročné to bolo. Vždy sme podporovali jeden druhého.“  Aj keď si spolu prešli všeličím, vždy mali podporu aj od milujúcich priateľov. „Môj otec vždy hovoril, že kvalita vášho života závisí od kvality vašich vzťahov.“ Pekne povedané, ujo Bundchen. Takto pred týždňom vyšla Žizel jej 700 dolárová kniha, no už vo štvrtok bolo tisíc jej výtlačkov vypredaných. Ak ste náhodou boli jedným z kupujúcich aj vy, tak už máte prelistovaných vyše 300 fotiek z jej 20 ročnej kariéry. Ale asi nikto z vás nemá zbytočných 7 kíl, všakže. „Je to kapitola môjho života“, povedala Žizel o knihe. Žizel objavil v Brazílii v nákupnom centre modelingový agent, keď mala iba 14 „Myslím si, že som bola v správny čas na správnom mieste so správnym postojom.“ Keď sa jej Charlie opýtal, čo podľa nej stojí za jej obrovským úspechom, povedala, že osobnosť. Dovoľte mi zasmiať sa. Dnes už ale Žizel žije život manželky a matky dvoch detí – 6 ročného Benjamina a trojročnej Vivian. „Som vďačná za to, kde práve teraz som. Cítim sa naplnená. Mám pocit, že som do toho dala veľa energie, odhodlania a sústredenia. Myslím si, že 20 rokov je viac ako polovica môjho života. Myslím si, že je to dosť. Stále mám nejaké kontrakty… stále sú nejaké veci, ktoré ešte budem robiť. Ale už to viac nie je moje zameranie. Je to trochu desivé, ale zároveň vzrušujúce. Ak nemáte presnú definíciu, čo to je, všetko je možné. Zázraky sa dejú týmto spôsobom. Mágia funguje týmto spôsobom a ja som pracovala veľmi tvrdo od štrnástich, aby som dnes bola práve na tomto mieste vo svojom živote.“

Žizel pri rozhovore

Žizel a jej kniha

Všichni palce nahoru

Žizel s láskavým Tomom

 


Rozhovor







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk