Dvetisíckrát Ellen DeGeneres

pridal kara 13.11.2015 o 22:48


Ellen včera odvysielala dvetisíci diel svojej Ellen Degeneres Show. 

A tak sa spomínalo, oslavovalo, ale aj poplakalo. Ellen totiž nie je len tak nejaká moderátorka, jej cesta k úspechu bola celkom náročná. Po tom, čo sa priznala, že je lesbička, jej zrušili seriál Ellen. Trvalo roky, kým dostala opäť príležitosť vo forme jej vlastnej talk show, z ktorej ju už teraz všetci tak dobre poznáme. Odvtedy ubehlo už 12 rokov, 2000 dielov a Ellen získala desiatky ocenení. Včera s ňou prišli do show osláviť jej dobrí priatelia Jennifer Aniston a Justin Timberlake, ktorí pre ňu mali prichystané ďalšie ocenenie. Pre Ellen mali prekvapenie vo forme riaditeľa Warner Bros´ Petera Rotha, ktorý jej prišiel prezradiť, že na jej počesť premenoval stage 1, na ktorom sa show natáča, na Ellen Stage. Poplakala si nielen Ellen a Jennifer, ale aj ja, lebo PMS je sviňa.

Jennifer prišla aj s darčekom. Priniesla takú istú rohožku, akú jej darovala počas prvej šou, na ktorej bola jej prvým hosťom.

chvíľka napätia…

A všetci plačú

Všetci sa tešia:

Osláviť prišla aj Kerry Washington:

Ellen sa podelila aj o svoje najobľúbenejšie celebritné momenty počas rokov:

Ellen sa ale len nezabáva s celebritami, ale veľa pomáha aj ľuďom, ktorí to potrebujú:

Ellenina prvá šou:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk