A je po láske

pridal WonderWoman 13.11.2015 o 22:38


V Hollywoode sa rozpadol ďalší vzťah.

November akosi nepraje hollywoodskym láskam. Po Gigi a Joe-ovi sa rozišiel ďalší pár, a to Lana Del Rey a taliansky fotograf Francesco Carrozzini. Arrivederci si povedali po roku intenzívneho randenia, pusinkovania a romantických prechádzok. Dôvodom ich rozchodu boli zrejme odlišné životné priority. Tak mi to aspoň vyplýva z vyhlásenia nejakého ich samozvaného hovorcu pre New York Daily News. „Ľúbia jeden druhého, ale ona sa chcela po roku usadiť a on tak na tom ešte nie je.“

Nuž, niet sa čo čudovať, Lane už zrejme tikajú biologické hodinky, veď má krásnych tridsať, no o tri roky starší Francesco zrejme nezaprie svoju búrlivú taliansku povahu. Vraj sa už predtým párkrát rozišli, no vždy len na chvíľu, takže nie je isté, že je to medzi nimi definitívne. Možno sa ale rozchádzali stále pre rovnaký dôvod a teraz už jednému z nich praskli nervy a povedal: dosť! Je to však škoda, lebo im to spolu veľmi svedčalo a hlavne depkárka Lana pri tomto fešnom Talianovi celkom pookriala. Tak uvidíme, či to bola skutočná láska, ktorá všetko zdolá, alebo len typická hollywoodska romanca s krátkou dobou trvania.

No aha, akí boli spolu zlatí

Darmo, Taliani majú sexapeal

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk