Naomi a jej kúzelníci

pridal kara 13.11.2015 o 19:21


Nadreli sa riadne, chudáčikovia.

Pretože vykúzliť z nej toto, čo vidíme na fotkách, asi nebolo úplne jednoduché. Ale pár kíl mejkapu, parochňa a pár hodín vo fotošope to vždy zachráni. A my sa potom pozeráme už len na takýto skvelý takmer animovaný výsledný produkt.

45 ročná Naomi Campbell fotila kampaň pre taliansku značku Yamamay, s ktorou vytvorila kolekciu spodného prádla. Kampaň nafotil známy fotograf Mario Testino, ktorého tím si pri retušovaní týchto fotiek zrejme zarobil na vianočné odmeny.

Naomi sa v poslednom čase asi snaží o nejaký modelkovský comeback, pretože toto je už druhé sexy fotenie, ktorým sa nás snaží presvedčiť, že do dôchodku ešte nepatrí. Na začiatku októbra sa nás o tom snažila presvedčiť, keď pózovala pre magazín Lui úplne holá. A Naomi asi číta komentáre na pikoškách a z fotenia pre Lui sa poučila, preto pri tomto fotení s fotošopom troška poľavili, ale stále nie dostatočne.

Naomi bez svojich pomocníkov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk