Aká je Cara Delevingne, keď je zaľúbená?

pridal WonderWoman 14.11.2015 o 19:39


Asi ako väčšína ľudí – bláznivá.

Cara je týpek, to už vieme všetci. Podľa mňa ju ľudia buď milujú, alebo hejtujú, nič medzi tým. Aj keď… ja som niekde medzi tým. Je mi sympatická svojou šialenosťou, ale posr*ať sa z nej nejdem. Zároveň mi vôbec nevadí jej obočko, ani to, že mi nepripadá nejak extra pekná. No, ale dosť o mojom názore na ňu, pozrime sa, aká je, keď sa zaľúbi.

Cara má iba dvadsaťtri, ale už stihla vystriedať niekoľko partnerov, aj partneriek (u bisexuálov to už tak raz chodí). Po mužnej Michelle Rodriguez si začala v decembri minulého roka so speváčkou St. Vincent, s ktorou je dodnes. Podľa jej vlastných slov pre magazín Loaded je tou najlepšou frajerkou na svete. Je vraj pripravená sama zabíjať, aby ochránila svojich priateľov a milenky. Tu ale nie sme v Call Of Duty, Cara, kľud. „Lojalita je pre mňa jednou z najdôležitejších vecí na svete. Keď mi raz na niekom záleží, vrhnem sa kvôli nemu pred auto. Som skutočne druh dievčaťa, ktorý je s niekým až do smrti. Je to všetko o dôvere a lojalite.“  Tiež som konečne pochopila, prečo je vlastne s tou St. Vincent, ktorá sa mi k nej vôbec nehodí. Pôsobí na mňa trošku nudne a pokojne, predsa len, má o desať rokov viac ako Cara. Ale práve ich odlišnosť je to, čo ich spája. „Nemôžem chodiť s niekým, kto je ako ja“, vyjadrila sa Cara. „Pravdepodobne by sme sa vzájomne pozabíjali. Potrebujem niekoho, kto dokáže plánovať veci.“ Napriek tomu, že sa často tvári ako drsňáčka, v skutočnosti je veľký romantik. „Pár ľuďom som už spievala serenády, čo je celkom trápne. Zvykla som písať veľa zaľúbených listov a cestovať veľmi ďaleko, len aby som niekoho videla na jeden deň.“ Mimochodom, Cara si priznala, že sa zaľúbila do ženy len pred tromi rokmi, dovtedy jej vždy učarovali len osoby s penisom. Ale nech už je pohlavie akékoľvek, dôležitá je láska, takže Care držíme palce, aby jej to s jej aktuálnou frajerkou vydržalo. Možno až do smrti, ako hovorí ona sama.

Cara so svojou láskou

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk