Ryan Gosling oslavuje

pridal kara 14.11.2015 o 19:10


Bez svojej polovičky, zato s hereckými kolegami. 

Ryan Gosling vo štvrtok oslavoval 35. naroneniny. No nebolo to doma s rodinou, ale na premiére filmu The Big Short v LA. My, bežní smrteľníci, ho v kinách uvidíme až v januári. O filme som vám už písala v apríli, keď sa Ryan prefarbil kvôli svojej úlohe na tmavo. Našťastie číta pikošky, a tak zistil, že sa mi v tmavých vlasoch nepáčil, takže je už naspäť pri svojej svetlohnedej.

Ryan si vo filme zahral s veľkými menami ako Christian Bale (ktorý podľa traileru tuším ani nestarne), Brad Pitt (ktorý vo filme vyzerá zas tak o 20 rokov staršie) a s mojím obľúbeným Steveom Carrellom. Brad na premiére chýbal, keďže je momentálne zaneprázdnený premiérovaním filmu s Angelinou,  no Steve a Christian nechýbali. Prišli dokonca aj so svojimi polovičkami a Christian si priniesol na brade aj nejaké neidentifikovateľné zvieratko. Ostáva mi len dúfať, že aj on číta pikošky a oholí sa. Ryan ale prišiel bez Evy, tá asi musela doma strážiť ich dcérku, keďže sa tvária, že nemajú pestúnku. No to sa vo svetle najnovších informácií ukazuje ako celkom múdry krok z Evinej strany.

Mňam mňam ham. Teda vlastne, všetko najlepšie, Ryan!

moji traja obľúbenci

Christian s manželkou a veveričkou na tvári

Steve Carrell s manželkou

The Big Short







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk