Jennifer Lawrence pre Vogue

pridal WonderWoman 17.11.2015 o 19:49


A pri fotení editoriálu mala strach o svoj život.

Jennifer je večne vysmiata a vtipkujúca osoba, ale v skutočnosti až taká veselá nie je. Cíti sa totiž dosť osamelo a hľadá muža, ktorý sa nezľakne jej úspechu. Predsa len, titul najlepšie zarábajúca herečka Hollywoodu so sebou nesie určité riziká. Pre decembrové číslo Vogue nafotila krásny editoriál. Ukázala, že vie nielen strúhať grimasy, ale aj s pootvorenými perami zamyslene hľadieť do objektívu a preháňať sa v konskom sedle.

Pre Vogue prezradila, že sa nevie dočkať, kedy sa vydá, ale pri jej úspechu je ťažké nájsť lásku. „Nikto ma nikdy nepozve na rande. Každú sobotnú noc som osamelá. Chlapi sú ku mne zlí. Viem, z čoho to pramení, viem, že sa snažia presadiť dominanciu, ale zraňuje ma to. Som iba dievča, ktoré chce, aby na ňu boli milí. Som rovná ako šíp. “ Po neúspešných vzťahoch so známymi tvárami ako Chris Martin a Nicholas Hoult si zrejme Jenn povedala, že bude lepšie začať si s niekým, kto nie je slávny. „Mám pocit, že potrebujem stretnúť chlapa, pri všetkej úcte, ktorý žil päť rokov v  Bagdade a vôbec netuší, kto som.“ S flirtovaním ale nemá Jenn vôbec problém, keďže aj počas fotenia vtipne balila chlapíka, ktorý jej priviedol koňa, na ktorom neskôr vznikli krásne zábery. Flirtovanie ale nestačí, o vzťah sa treba starať a Jennifer má možno pocit, že tie doterajšie nezvládla. To ju ale neprinúti, aby sa v budúcnosti vzdala. „Mám pocit, že keď nájdem tú jedinú osobu, s ktorou budem chcieť stráviť zvyšok môjho života, koho budem chcieť za otca svojich detí, tak to neposeriem. Ale tiež sa na to nespolieham.“ My sa na to spoliehame, Jenn, a neboj, určite nájdeš aj ty toho pravého.

 

 A vtipné Behind the scenes video z fotenia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk