Tri anjelice sa nechali vyfotiť

pridal WonderWoman 18.11.2015 o 22:26


Pre módny magazín So It Goes.

Presne pred týždňom sa nám predviedlo štyridsaťsedem modeliek na Victoria´s Secret Fashion Show a už tu máme ďalšie oku lahodiace fotografie troch anjelíc. Konkrétne sú to Behati Prinsloo, Elsa Hosk a Martha Hunt, ktoré si zapózovali pre britský magazín So it Goes. Ak je tu nejaký fashion lover, môže si ho objednať len za smiešnych 13, 99 libier aj s poštovným, čo je podľa aktuálneho kurzu 19, 96 Eur. Kto chce ale ušetriť, môže využiť služby našej galérie a bezplatne si fotky pozrieť, ba dokonca stiahnuť pre vlastné použitie. A to sa vážne oplatí.

Behati určite všetci poznajú ako manželku frontmana kapely Maroon Five Adama Levina. Čo ste ale možno nevedeli, narodila sa v Namíbii, anjelicou je od roku 2009 a štyri roky predtým, keď mala šestnásť, ju objavil ten istý týpek, ktorý objavil Kate Moss. Elsa Hosk je Švédka, má dvadsaťsedem a kedysi bola profesionálna basketbalistka. Martha Hunt je rodená Američanka a okrem toho, že má za sebou už vyše stoosemdesiat módnych prehliadok, účinkovala aj v klipe Taylor Swift Bad Blood. A takto vyzerajú tieto tri krásky dnes.

Behati

Elsa

Martha

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk