50 Cent je gay

pridal Tom 18.11.2015 o 21:03


…Tribulus a Bruchalus ukázali svetu svoje priateľky a Star Wars – Epizóda 20 je potvrdená! Alebo aspoň tak sa povráva v temných, temných zákutiach interwebov.

Vivica A. Fox pindula, ktorú zrejme poznáte z filmov a Kandi Burruss ktorú zrejme nepoznáte, bo je zbytočná ako titulky v porne boli nedávno hosťami Watch What Happens Live s moderátorom Andym Cohenom a práve ten zvrtol rozhovor zaujímavým smerom. Upozornil totiž na niečo, čo mal 50 Cent povedať o seriáli Empire (v ktorom práve hrá aj Vivica). Podľa neho vraj sledovanosť druhej série upadá kvôli “gay veciam”, ktoré sa taktiež odohrávajú v tomto seriáli. A nebolo Vivice viac treba, aby svojou reakciou “naznačila”, že 50 Cent mohol mať vo svojom živote viac než len jednu príležitosť, aby omočil nôžku v teplom bazéniku:

“Vieš ako to je, keď zlodej kričí: chyťte zlodeja… to je všetko, čo poviem.” 

A predsa len to nebolo všetko a ešte dodala:

“Len… Pôsobí na mňa ako niekto, kto nemá všetko… vysporiadané.”

Vivica tiež povedala, že 50 Cent vyzeral ako zlodej ritiek což je nádherné slovné spojenie na titulke magazínu XXL, kde je spoločne so Soulja Boyom. Cohen preložil tieto slová do polopatistickej formy a teda, že “keď niekto proti niečomu protestuje až príliš, tak to môže byť aj tým, že sám niečo skrýva”.

Fifty pripravený ukradnúť si ďalšiu riťku...

Na otázku, ako bude reagovať na “spätný náraz”, ktorého sa jej za tieto slová zrejme dostane… Vivica len pokojne zhodnotila, že veľký naraz to nebude, pretože hovorí pravdu. Na! A máme!

Isté spojenie sa tam ale dá nájsť, ak teda veľmi chceme… a to v interview s Madame Noire, kde Vivica otvorene hovorila o jej vzťahu s 50 Centom, s ktorým pár mesiacov chodila v roku 2003:

“Aj keď je rozhodne láskou môjho života, randenie s ním bolo náročné. Mala som ho naozaj, naozaj rada. Milovala som a vždy aj budem, no nebol pre mňa ten pravý. A je to veľmi ťažké, keď niekoho milujete, chcete byť s ním, no musíte si povedať: On pre mňa nie je ten pravý. Prajem mu len to najlepšie. Srdce chce, čo chce… Ale občas to jednoducho nie je to správne.”

Takže keď veľmi silno moc chceme, dá sa v tom nájsť informácia, že ona ho síce veľmi chcela, no on chcel od nej niečo iné DICK.


A aj keď Vivica spätnú väzbu nečakala, dostalo sa jej… 50 Cent totiž reagoval skrze Twitter a Instagram a vlastne všetko možné, pretože čo je viac classy, ako naťahovať cez sociálne siete?

“Ale NIE!!!, Teraz si myslí, že som gay, lebo som ju nechal lízať mi riť. LMAO. Počkať, ja som to nechcel, to ona ma k tomu prinútila, moje ruky boli zviazané. 50 odtieňov šedej.”

“Kurva, pamätáš, keď si povedala, jebať Halle Berry a ty si mohla zahrať všetky jej úlohy lepšie? A ja som na teba len zostal pozerať že to čo za sračky si si dala? LMAO.”

Vo výsledku sa ale nezdá, že by Vivica svoje slová ľutovala, pretože jej išlo len a len o pozornosť a tej sa jej dostalo taktiež na Twitter zavesila posolstvo:

“Booom!! To bolo pre moju #EmpireSeason2 rodinu a všetkých Vás!! Púšta mikrofón ?? #WWHL”

Čerešničku, na túto po vylízanej riti chutiacu tortu, dáva Andy Cohen, ktorý neskôr vysvetlil, že vlastne došlo k chybe… 50 Cent totiž daný komentár nikdy nepovedal. Jediné čo urobil bolo, že repostoval na Instagrame hlášku z akéhosi blogu ohľadom sledovanosti a keď neskor zistil, že na danom blogu je viac informácií, s ktorými ale sám nesúhlasí, tak tento repost zmazal. Nech je toto pre každého ponaučením, aké nebezpečné sú reposty!



Zaradené pod: 50 Cent, Celebrity, Kto s kým, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk