Castle, cecky a nová láska

pridal locco 18.11.2015 o 14:34


Toto je priam vražedná kombinácia.

44-ročný herec Nathan Fillion má novú frajerku. To je kto? Dobre, skúsim inak. 44-ročná herečka Krista Allen má nového frajera. A to je zase kto? Medzi nimi dvoma to zaiskrilo počas nakrúcania seriálu Castle. A to je zase čo? Presne, pokiaľ nepoznáte tento famózny seriál, tak už vôbec nepochopíte nasledujúce riadky. Tak si radšej zapnite Kukučku, to je to pravé orechové. A pre ostatných odvážlivcov mám pár informácii o tomto seriáli a jeho predstaviteľoch.

Nathan Fillion je meno herca, ktorý hrá v tomto seriáli zvedavého spisovateľa Richarda Castla. Vyšetrovanie vraždy na motívy jeho knižky ho spojí so sexi detektívkou Kate Beckett, ktorú stvárňuje 37-ročná Stana Katic. A po čase sa z týchto dvoch vykryštalizuje nekompromisné vyšetrovateľské duo, ktoré rieši zapeklité prípady rýchlejšie ako Derrick a ten druhý. V hre je však niečo viac ako litre krvi a vypúšťanie posmrtných plynov. Po pár častiach každý pochopí, o čo tu skutočne ide. Podľa mňa je seriál Castle skoro to najlepšie, čo ponúka seriálová tvorba. Prečo? Lebo spája tri najzákladnejšie elementy. Cecky, humor a vraždy. A to v úplne každej časti. Momentálne beží už ôsma séria tohto skvostu, ktorá mu má dodať nový romantický náboj. Uvidíme. Len tak mimochodom, Stana sa prednedávnom vydala za svojho dlhoročného priateľa Krisa Brkljaca. Čo bolo pre mňa dosť veľké prekvapenie, keďže som si myslel, že Nathan a Stana to spolu pečú aj v zákulisí. Až takí presvedčiví boli vo svojich úlohách. Ale toto nie je prvá dvojica, ktorej som skočil na oduševnené herecké výkony. Minule som si vyrobil veľký trapas, keď som sa pýtal Nely a Juraja Loja na ich spoločné sexuálne radovánky.

Krista Allen. Toto sú cecky a tvár ženy, ktorá si získala srdce Nathana Filliona. Je to epizódna herečka, ktorá si trochu viac zahrala v seriáli Baywatch

Tadá

Pár spoločných s Nathanom

Počas Halloweenu

Nathan Fillion aka Richard Castle

Stana Katic aka Kate Beckett

Rick a Kate aka Caskett

Stana a jej manžel Kris Brkljac

Čo vám poviem

V ďalšej časti uvidíte







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk