Miley Cyrus a jej dogrcaniahodné turné

pridal kara 20.11.2015 o 22:47


Nič pre slabé povahy.

A to varovanie myslím úplne vážne. Už veľakrát som si myslela, že Miley ma už asi ničím neprekvapí, no napriek tomu sa ešte stále prekonáva a je stále nechutnejšia a nechutnejšia. Jej mamička-manažérka má zrejme niekde prenajatý nejaký tajný labák, kde bývalý trestanci miešajú nové drogy pre jej dcéru. Miley totiž včera zahájila svoje turné k novému albumu prvým koncertom v Chicagu a bolo to vážne strašidelné. Toto úbohé mesto sa bude z jej návštevy asi ešte dlho spamätávať. Miley vystriedala počas večera hneď niekoľko outfitov, ktoré jej vytvorili schizofrenické deti na LSD (inak to fakt nevidím), no jednoznačne viedol jej kostým s obrovským umelým vtákom a ceckami. Ja už ani neviem, čo viac mám k tomu napísať. Mám pocit, že sme už za ten čas, odkedy sa zbláznila, napísali všetko.

Mám ale dôvodné obavy, že to bude ešte horšie. Ako som vás už informovala, jeden z koncertov má v pláne odohrať úplne holá. A holá nebude len ona, ale aj celá kapela a fanúšikovia. Normálne neviem, či budem mať silu priniesť vám potom z toho report. Neprekvapilo by ma už ani to, keby na jednom z koncertov roztiahne nohy a začne pred publikom masturbovať s vibrátorom. Predstava je to síce hrozná, no možno by sa potom konečne jej rodičia zobudili a zavreli ju niekam do blázinca a na odvykačku.

p.s.: Za nočné mory sa vám ospravedlňujem, no varovala som vás.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk