Škodoradostný rozchod

pridal WonderWoman 20.11.2015 o 20:21


No nech hodí komentom ten, kto sa škodoradostne nezasmial.

Neviem ako vám, ale mne beží hlavou len Nelsonove: háá-háá. Za normálnych okolností sa nikdy neteším z nešťastia druhých a už vôbec nie z rochodu, ale toto je iný prípad. Všetci predsa neznášame Klan Kuriev a všetko s nimi spojené, takže rozchod Kylie Jenner a jej už nie milovaného Tygu nás nemôže nepotešiť. A aby to bolo dokonalé, dvojica sa rozišla na Tygove dvadsiate šieste narodeniny. Kruté…

Podľa zdrojov TMZ sa rozchod odohral včera, bol náhly a škaredý a iniciovala ho Kylie kvôli niečomu, čo Tyga spravil. Kylie sa vraj včera vrátila z Austrálie a bum!, kopačky z otočky. Zrejme ten nešťastník fakt niečo vyviedol, lebo aj Kendall vraj v ten večer videli nahnevanú a s plnými ústami krutých rečí na Tygovu adresu. Kylie zmazala všetky ich spoločné fotky z jej Instagramu, až na poslednú z oslavy šesťdesiatky svojej krkavčej matky. Tomu teda hovorím originálny narodeninový darček. Poďme spoločne hádať, čo mohol Tyga vyviesť. Ja hlasujem za to, že jej nelajkol najnovšiu selfie.

Tyga je minuosť, celulitída zostáva.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk