Joan Smalls v nohavičkách

pridal WonderWoman 25.11.2015 o 22:58


A v podprsenke Calvin Klein.

V poslednej dobe sú všade okolo nás supermodelky. Neviem, či to súvisí s blížiacimi sa Vianocami, že nás takto obdarúvajú, ale asi to tak bude. Gisele rozdáva drahé knižky, Alessandra sa pre nás vyzliekla, Irina nafotila luxusné fotky a Joan sa kvôli nám obliekla do čipkovanej spodnej bielizne značky Calvin Klein. To aby sme všetci vedeli, že nemá rozmaznané cecky, ktoré na sebe znesú len podprsenky Victoria´s Secret.

Ak by vám to náhodou uniklo, Joan má dvadsaťsedem rokov, pochádza z Portorika a je jednou z najlepšie platených modeliek sveta. Vyštudovala psychológiu, no namiesto počúvania zdeptaných Amíkov sa vydala na dráhu modelingu a v roku 2007 sa upísala Elite-u. Tých však o dva roky neskôr vymenila za agentúru IMG Models a začala predvádzať pre značky ako Givenchy, Chanel, Prada, Gucci a veľa veľa ďalších. V roku 2011 sa stala anjelicou a je súčasťou Victoria´s Secret rodiny doteraz. Okrem toho sa vlní aj v klipe Beyoncé s rýmujúcim sa názvom Yoncé a ak ste ho rovnako ako ja nevideli, šup pozrieť nižšie.

 

 

 Tancuj tancuj







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk