Ťažké, vyčerpávajúce, neznesiteľné

pridal kara 25.11.2015 o 22:45


Také je manželstvo slovami Willa Smitha. 

Skôr by som čakala, že týmito slovami opíše výchovu svojich dvoch vadných potomkov, no Will takto označil svoje dvadsaťročné manželstvo. A to dokonca v súvislosti s tým, aké je tajomstvo na dlhotrvajúce manželstvo. Porozprával o tom pre Entertainment Tonight:

 „Sme manželmi už 20 rokov a pýtali sme sa sami seba, čo je to tajomstvo, a naozaj je to len o tom neskončiť. Nemôžete čakať, že to bude jednoduché, aj naše manželstvo je tá najťažšia, vyčerpávajúca a neznesiteľná vec, pre ktorú sme sa rozhodli v našich životoch. Ale nemáme v povahe s vecami končiť. A ak je v tom nejaké tajomstvo, tak by som povedal, že je to to, že sme na našom vzťahu nikdy nepracovali. Vždy sme pracovali individuálne každý sám na sebe a potom sa ukázali tomu druhému lepší, než sme boli predtým.“

Zaujímavá myšlienka. Som zvedavá, kedy oznámia rozvod. Keď totiž celebrity začnú prezrádzať svoj recept na spokojné manželstvo, väčšinou to znamená, že sa koniec už blíži.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk