Kaley Cuoco sa nechala pretetovať

pridal WonderWoman 25.11.2015 o 10:39


Čím nahradila svadobnú kérku?

Kaley chce definitívne zabudnúť na svoj svadobný prešľap a tak sa rozhodla pretetovať dátum jej sobáša s Ryanom. Je to celkom rozumné rozhodnutie (vzhľadom na ich rozvod), a som si takmer istá, že Ryan si tiež nechá odstrániť, alebo pretetovať svoju spomienku na Kaley a nevydarené manželstvo.

Včera zozdieľala na svojom Instagrame fotku z tetovacieho štúdia a poďakovala sa ujovi tatérovi za napravenie jej chyby. Je trošku smutné, že to, čo pred necelými dvoma rokmi označovala za veľkú lásku a šťastie, dnes považuje za chybu, ale aspoň sa poučila, že brať si niekoho po polroku známosti a ešte si to aj nechať vytetovať je chujovina. A aký motív teda nahradil jej spomínanú podkožnú chybu? Je to motýľ a hoci vám určite napadne hlboký význam znovuzrodenia, nič také za tým nehľadajte. Podľa Kaley nemá tento atramentový hmyz žiaden osobitý význam. „Hlboký, významný zmysel tohto krásneho tetovania je… že zakrýva to posledné.“

Chyby občas bolia

Kérka v svadobnom ošiali

Chyba opravená

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk