Justin Bieber ej kej ej Potter na kolobežke

pridal WonderWoman 26.11.2015 o 19:22


Avada Kedavra, Justin!

Justin už nevie, ako má Selenu zaujať. Vyspevovanie serenád nepomáha, zdroje tvrdia, že sa k sebe nechcú vrátiť, no všetci dobre vieme, že to je jednostranné. Justin by ju oprel bral späť kedykoľvek. A tak, v zúfalej snahe zaujať ju, nasadil Potterovské okuliare, nasadol na kolobežku (metla, ktorú si objednal z Ebay-u mu zatiaľ nedorazila) a preháňal sa po uliciach Hollywoodu.

Zrejme si z nostalgie púšťal dvd kolekciu Kúzelníkov z Wawerly Place a povedal si, že veď kúzelník ako kúzelník, tak nahodí Harry Potter style. Ale jeho náhla kreativita sa zastavila pri okrúhlych okuliaroch a keďže metlobal pre také urevané mrciny ako on nie je, nepočkal ani na kuriéra s metlou a naskočil na kolobrndu. Ešte k tomu aj elektrickú. Je však celkom možné, že toto jeho divadielko nesúvisí len so Selenou, ale aj s jeho momentálnym psychickým rozpoložením. Zdroje pre TMZ totiž v utorok prezradili, že Justin bol na virtuálnej horskej dráhe, jeho nálady boli rozkolísané ako kyvadlo a už to bolo jednoducho príliš. Rieši vraj množstvo osobných problémov, čo sme si všimli už na posledných koncertoch. Tak neviem, Justin, možno by si mal namiesto nevydareného cosplay-u radšej navštíviť psychiatra.

„Woohooo, som čarodeej!“

Nie, si totálny jebek.

„Ňoch ňoch, vyzeráš jak kkt.“

„Skryjem sa za riaditka, aby ma nikto nevidel.“

„Woohoo!“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk