Dáme cecky?

pridal locco 26.11.2015 o 13:17


Jasné, len uhni s tými vlasmi.

V úvode môjho listu vás čo najsrdečnejšie pozdravujem. Mám sa tu super a dobre tu varia. Dokonca som si tu našiel nových kamarátov. Pozdravujte odo mňa psa, mačku a škrečky. Podpis. Zakaždým, ako som z letného tábora adresoval domov tieto roboticky znejúce riadky, uvedomoval som si tri veci. Domov dorazím skorej ako tento list, v reálnom živote už nikdy nestretnem žiadne decko z tohto tábora, a mojim rovesníčkam niečo chýba. Žeby cecky? Doba však pokročila a dnes sú ceckov plné internety. Našťastie. Samozrejme, že na internete sa nachádza aj gazilión iných vecí, tie však nikoho nezaujímajú. Teda okrem Múdreho koníka.

22-ročná modelka Charlotte McKinney je ukážkovým stelesnením slova cecky, preto sa jej dostáva toľko zaslúženej pozornosti. Veď keby ich nemala, asi by si veľmi ťažko razila cestu na výslnie svetového šoubiznisu. Lebo kto sa nevyskytuje na Pikoškách, akoby ani neexistoval. Našťastie pre ňu sa na keby nehrá, preto tu máme hviezdu. Hm, veď keby bolo keby, ja by som bol pekný. Všakže. Síce netuším, kto je Samuel Black, ale práve jemu vopchala pred objektív Charlotte svoje cecky. Teda aj ostatné časti tela, ale tie každý prehliadne, podobne ako hlas Justina Timberlakea v pesničke Where is the Love.

Takto pózovala Charlotte McKinney fotografovi Samuelovi Blackovi

Vlajky v pozadí naznačujú, že na pláží sa nachádza staff s ventilátorom

Tieto zvodné výrazy sú na nezaplatenie

Aj tu jej fúkajú do vlasov, slabý vánok však cecky nerozhodil

Až teraz som prišiel na to, akej farby má oči. Úctyhodné

Malá alebo veľká potreba v prírode

Bez ceckov je to iba polovičný výkon

Nehovorím?

Touto čiernobielou to už nezachráni

To je ono







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk