Ruby Rose na titulke GQ magazínu

pridal WonderWoman 27.11.2015 o 22:58


Oslávila tým jedno významné ocenenie.

Ruby totiž pred dvomi týždňami získala ocenenie Žena roku od austrálskeho GQ magazínu, čo bola pre ňu obrovská pocta a ako vďaku (plus samozrejme pre prachy) nafotila editoriál a titulku pre tento svoj domovský magazín. Treba uznať, že Ruby je na fotkách fakt dosť sexy a to aj napriek (alebo práve vďaka) mužským outfitom, v ktorých pózuje. V kontraste s jej výraznou ženskou tvárou a ako inak ceckami to pôsobí naozaj parádne.

Ruby sa dostáva do povedomia čoraz viac, naposledy napríklad moderovala MTV Europe Music Awards a účinkuje aj v seriáli Orange Is The New Black. Okrem toho sa stále venuje modelkovaniu, robí DJ-ku a je lesbička, pričom coming out dala už vo svojich dvanástich rokoch. Pred dvoma rokmi zbalila vo filme Around The Block Christinu Ricci, ale v reálnom živote je už rok a pol zasnúbená s Phoebe Dahl, vnučkou spisovateľa Roalda Dahla. Je to však už jej tretie zasnúbenie v priebehu siedmich rokov. Ruby sa vyhlasuje za androgýna, teda obojpohlavného človeka a povedala, že má dojem, že každé ráno vstáva ako niekto pohlavne neutrálny. Pred rokom na margo toho natočila zaujímavé video, ktoré nájdete nižšie. A aby tých jej sexy fotiek nebolo málo, prihodila som vám tam aj jej najnovšie fotky pre WeTheUrban magazín.

 Ruby pre WeTheUrban

 Ruby a jej video







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk