Krvavý Keanu Reeves venčí psa

pridal WonderWoman 27.11.2015 o 22:26


Úplne bežný pracovný deň.

Teda bežný pracovný deň na pľaci. Môj milovaný Keanu je totiž v plnom pracovnom nasadení a natáča druhý diel filmu John Wick. Nie že by to bol nejaký filmový skvost, hoci hodnotenia má pomerne vysoké, ale v mojom prípade je úplne jedno, kde Keanu hrá, lebo on je skvelý za každých okolností. Ja mu to proste žeriem aj na videu z natáčania nižšie.

Ak ste náhodou nevideli Johna Wicka jednotku, je to príbeh nájomného vraha na odpočinku, ktorý sa rozhodol zavesiť zabíjanie na klinec a utápať sa v smútku za svojou zosnulou manželkou, na ktorú mu zostala rozkošná živá spomienka v podobe malého bígla. O tú však príde, keď sa mu banda hajzlov vedená Theonom Greyjoyom (Game of Thrones fanúšikovia vedia, o kom hovorím) vlúpe do domu, zmláti ho, havka zabijú a ešte mu aj ukradnú obľúbené auto. Tým vypustia krakena a začne sa krvavá cesta za pomstou. A tu si vlastne začínam uvedomovať, že ten film JE dobrý a že si ho asi znovu pozriem a naladím sa tak na dvojku. Tá síce príde do kín až budúci rok, ale s najväčšou pravdepodobnosťou bude stáť za to. A nový pittbull by nemusel byť taká ľahká korisť.

 

Ách…

 Video z natáčania







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk