Preťahovači pestúniek

pridal kara 28.11.2015 o 19:47


Ktorí muži majú problém rozoznať svoju manželku od pestúnky?

Začnime najaktuálnejšou aférou, ktorú ešte médiá stále neprestali rozoberať. Gwenin manžel Gavin tri roky klátil ich pestúnku Mindy Man. No ktovie, či to boli len tri roky, keďže Mindy pre nich pracovala 7 rokov. Gwen ju vraj brala ako mladšiu sestru, no Mindy jej dôveru šikovne zneužila a začala jej chrápať s manželom. Táto aférka s o 23 rokov mladšou Mindy ho stála 20 ročný vzťah. S Gwen spolu boli od roku 1995 a manželia boli od roku 2002. Gwen sa poučila a mladú pestúnku už asi nenajme. Gavin vraj s Mindy prerušil všetky kontakty a sústredí sa teraz na svoje deti.

Gwen a Gavin

Pestúnka Mindy s ich deťmi

Ďalším nedávnym rozvodom po mnohých rokoch, ktorý má zrejme tiež na svedomí nevera s pestúnkou (okrem iného), je rozvod Bena Afflecka a Jennifer Garner. Títo dvaja sa rovnako ako Gwen a Gavin pokúsili zachrániť kolabujúci vzťah tretím dieťaťom, no ani v tomto prípade to nepomohlo. Ben nešiel hľadať daleko, a tak sa rozhodol prekotiť ich 28 ročnú pestúnku Christine Ouzounian. S ňou sa už vraj nestýka, no Jennifer mala rozum a nevrátila sa k nemu. Zatiaľ. Ben a Jennifer boli svoji 10 rokov.

Jennifer a Ben

Christine Ouzounian

Ďalším známym hercom, ktorý sa netrafil do správnej ženy, je Ethan Hawke. Ten síce neveru s pestúnkou opakovane popieral, no myslím, že každý si vie sčítať dva a dva aj bez toho, aby sa k tomu priznal. S Umou Thurman sa zosobášili v roku 1998 a rozišli sa v roku 2003 po tom, čo sa prevalili správy o jeho nevere. Majú spolu dve deti, no ani to Ethanovi nezabránilo v tom, aby sa zblížil s ich pestúnkou Ryan Shawhughes. S tou sa oženil v roku 2008 a má s ňou dve deti.

Ethan a Uma

Ethan a Ryan

Ďalším na zozname je Arnold Schwarzenegger a jeho neslávne známa aférka s pestúnkou krásavicou Mildred, z ktorej vzišlo aj nemanželské dieťa. S Mariou Shriver bol ženatý 25 rokov, keď na neho táto aférka praskla. Jeho nemanželský syn Joseph mal vtedy 13 rokov. Maria hneď podala žiadosť o rozvod a vraj dostala 130 miliónov dolárov.

Arnold a Maria

Mildred a Joseph

Vzorným manželom nebol ani Robin Williams. Za svoju prvú ženu si v roku 1978 zobral Valerie Velardi, s ktorou sa v roku 1988 rozviedol. Dôvodom bola pestúnka jeho syna Marsha Garces. Tú si zobral už v roku 1989 za ženu a počas svadby už bola tehotná. Majú spolu dve deti. Ani toto manželstvo mu nevydržalo, no dôvodom bol alkohol, nie ďalšia nevera s pestúnkou.

Robin a Valerie

Robin a Marsha

A vynechať nemôžem ani ďalšiu slávnu aférku. Jude Law je totiž tiež klasa. Počas vzťahu so Siennou Miller, s ktorou bol aj zasnúbený, začal chrápať s pestúnkou svojich detí z prvého manželstva. Sienna má ale štýl a tak ho donútila, aby sa jej za túto neveru v júli 2005 verejne ospravedlnil. Len škoda, že okrem štýlu nemala aj rozum, pretože napriek afére s Daisy Wright s ním ostala a rozišli sa až v novembri 2006. Dokopy sa dali opäť koncom roka 2009 a definitívny rozchod nasledoval vo februári 2011.

Jude a Sienna

Daisy Wright







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk